- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
a vezetékesre tényleg switch való... nekem 30 cat6 kábel van behúzva a házba, de csak 10-et jackeltem fel, mert a többire nincs szükség. MÉG. majd, ha átrendezem a szobát, és a másik helyre kell a végpont. ez a variáció 2 routerrel (az egyik csak AP+WIFI) és egy 8-as switch-el van megoldva, lehetne még egy switch, de pont elég az aktív port most. drága lenne az összes kábelt bekötni, de ha 4 szobában 2-2 végponttal számolsz, már kifogytál a 8 portból, mert ugye még ott a tévé, a médialejátszó, a nas, és a többi. és amúgy, mégis minek kell ennyi portos router, amit 2-3 évente cserélsz, mert behal, vagy kijön az új wifi szabvány? minek terheled a router processzorát ezzel? mi az értelme? nem is erre való.
hidd el, sokkal-sokkal egyszerűbb a switch. a wifis routernek meg baromira nem kell ott lennie, ahol a switched van. nekem a padláson van összegyűjtve az összes kábel, a wifis ap meg a nappaliban van, fejmagasságban, ahová való. de a router is lehetne ott, duplán van kábelezve mindegyik hely, 1 le, 1 fel. bárhol lehetne, onnan meg van 4 végpontod.
(#34) Lacok: ez tetszett
-
Ringman
félisten
-
Tin
veterán
TP-LINK TL-SG108 ~8e HUF
sokan használják, nálam egy éve van padláson, nyáron 60, télen mínusz fokban, tökéletes. fém ház, hűtés megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Drága az ASUS ROG routere, adja hát magát a kérdés, hogy mi kerül ezen több, mint százezer forintba?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest