Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
szekzol #5848 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ismerem a kütyüt! 11 éve megvan. Eddig egy 500 gigás mobil winyóról használtam. Csak mivel vettem egy új tévét, ami okos, így ez az R1 megy fel a hálószobába a plazmával együtt. Ott meg tudok neki zsinóros netet adni.
Ezért gondoltam a Netflix re. Meg mert előfizettem rá. Kidobni sajnálom, sok örömöt okozott a sok jó film alatt, amit lejátszott nekünk!Pribi
#5847Nem a gyári van rajta. A legutolsó a ruszkiktól.
Köszönöm szépen a választ neked is! -
jolti
senior tag
Sziasztok!
Nekem 11 éve megvan ez a kütyü, de még netre nem volt kötve'.
Azt szeretném kérdezni, hogy csak a seggébe dugom a netkábelt és kész, vagy kell még vele mókolni' valamit?
Netflixet lehet rá rakni? Igazából csak azért kellene. -
jolti
senior tag
Sziasztok!
Az R1-hez nincs olyan wifi stick amivel lehetne wifizni vele?
Nem akarnám átkábelezni a szobát a nettel. -
jolti
senior tag
válasz
kisgyerek85 #2390 üzenetére
Én először ( karácsonykor ) nagyon paráztam, aztán most egyáltalán nem. Akkor kezdem kicsit mikor nem indult újra tíz perc után sem, csak kiírta, hogy sikeres update és, hogy rebootolni fog. De nem fogott'...
Kihúztam, visszadugtam és minden ment f@szányosul. -
jolti
senior tag
Sziasztok!
Az normális, hogy most felraktam az R1-re a az 5.1-es Fw-t ( hard reset-el, mert nincs hálózatba kötve ) és végig ment a csík, kiírta, hogy sikeres volt a telepítés, újra fog bootolni és ennyi? Nem csinált semmit kb. 10 percig, csak ezt írta ki. Aztán kihúztam az áramból visszadugtam és elindult az új firmel. Lejátszik mindent, az új van rajta, csak nehogy valami baja legyen, mert így kellett újra indítani. Vagy ezt amúgy is így kell?
Egyébként jobb lett a lejátszás! Eltűnt, illetve csak ritkán látható pl. az emberek körül, ha gyorsan mozognak olyan szellemkép szerű valami. Mintha valami aura lenne körülöttük. Már csak egy picit látszik néha. Még egy-két frissítés és lehet teljesen eltűnik
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a gyors mozgásoknál, pl. ha egy ember siet, mintha egy aura' lenne körülötte? Valamiféle torzulás látható. Mintha valami délibáb lenne. R1-em van. De ugyanúgy vonatkozik mindenre, autóra, állatra, stb. Nem a tv a bűnös, mert a hd adásoknál nem észlelhető ilyen. ( Ja és én sem, mert józanon is látszik a jelenség...)
A blue firm van rajta. A géppel lehet gond, már arra értem, hogy gyenge lenne mondjuk a procija? Ennyit tud? Mert a killa sample sem fut rajta tökéletesen. Vagy pedig a firm lehet a hibás?
Köszi! -
jolti
senior tag
Sziasztok!
Ért valaki a Subtitle Workshop-hoz? Letöltöttem mert van egy pár filmem aminél csúszik a felirat és azt mondták ezzel rendbe lehet hozni. Csak azt nem, hogy hogyan kell. El akartam olvasni a manualt" hozzá, de az meg angol... Valaki leírná, hogy hogyan kell a feliratot rendezni a filmhez? Egyszerűen tömören. -
jolti
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy film nézés közben egyszer csak el kezd újra indexelni az R1, majd elveszti a mobilvinyót. Utána nem is érzékeli, hogy rajta van. Ki-bekapcs után megint látja, lejátssza a filmet. Aztán megint gondol egyet és indexel... Ezt ma csinálta először. Meg vagy ötször kb. Help plííz!BUÉK mindenkinek!
-
jolti
senior tag
Az előző kérdésemre nem tudja valaki a választ?
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy film nézés közben egyszer csak el kezd újra indexelni az R1, majd elveszti a mobilvinyót. Utána nem is érzékeli, hogy rajta van. Ki-bekapcs után megint látja, lejátssza a filmet. Aztán megint gondol egyet és indexel... Ezt ma csinálta először. Meg vagy ötször kb. Help plííz! -
jolti
senior tag
Az R1-ből ( Hd2 firm-el ) hogy lehet kikapcsolni, hogy a film listánál ne legyen egy kis ablakban a lejátszás miközben válogatok a filmek között? Vagy én vagyok és nem látom, vagy ebben nincs benne, csak ez az egy mód? ( Gondolom az előző!
)
-
jolti
senior tag
-
jolti
senior tag
válasz
Gaabbaa #1193 üzenetére
Az optikai verziót az tudom, csak azért kérdeztem, mert a hd-s hangot csak a hdmi kábel viszi át, nem? Vagy az optikai is?
Ahogy nézegettem van egy-két erősítőn egy repeat hdmi csatlakozó és arra gondoltam, hogy az az lehet hogy belejön a jel a playerből, aztán megy tovább a kép a tv-be, a hang meg az erőlködőbe -
jolti
senior tag
Ha majd egyszer összespórolom magam egy hd erősítőre ( miután kiheverem a plazmát, az Oplayt, a vincsit meg az apróságokat ) akkor, ha az O!Play-ből a hdmi-t belevezetem az erősítőbe és onnan tovább a tv-be, akkor az erőlködő leveszi magának a hangot a jelből és a képet tovább adja a tv-nek? Jól gondolom?
-
jolti
senior tag
válasz
infectedmann #1189 üzenetére
-
jolti
senior tag
Úgy úgy!!
Ámen! -
jolti
senior tag
Na megjött az 500 gigás külső vinyo. Kingmax lett. Szíp' fekete, baba vaj-puha bőrtokkal. 3 év garanciával. Már mennek rá szépen a Hd filmek!
-
jolti
senior tag
Pálinkás jó reggelt!
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok egy pendrive-ra 2giga fölött filmet felrakni? Ha ntfs-re van leformázva akkor felmegy rá 10 gigás is, de akkor valamiért nem látja az O!Play, ha meg fat32-ben van, akkor látja a player, de nem mennek fel rá a filmek.
Vágja ezt a témát valaki? -
jolti
senior tag
Nekem R1-em van, Hd2 firmel, de most nem játszik le egy srt feiratot. Igaz külön töltöttem le a Monster filmhez, de ugyan abba a mappába tettem és mégsem játssza le. Nem tudjátok miért lehet? a gépen a kmplayer lejátsza.
-
jolti
senior tag
Fúik nagyon pöpec ez az R1!!! Hd2 firmel.
Még egyszer ezer köszönet érte nektek!!!! -
-
jolti
senior tag
Sikerült!!!!
Fent van a Hd2 firm az R1-en. Igaz, hogy még nem a legújabb béta, de nekem ez elég egyenlőre, hisz még a számítógéppel sincs összekötve. Amíg nem tudok venni egy routert addig nagyon baba lesz ez is Hd2_011104.zip ! Mindenkinek köszönöm aki segített, de főleg sellerbuyer guru master-nek!
-
jolti
senior tag
Letöltöttem a Hd2 firmet. Ha pndrive-ról rakom fel az R1-re akkor ezt a két lépést ki lehet hagyni gondolom:
4. Telnettel csatlakozni a lejátszóhoz (pl. Putty, jelszó: root) és begépelni ezt a sort:
echo " " | dd of=/dev/mtdblock/0 bs=2048 seek=8192
Erre két nagyon rövid sorból álló üzenetet kapunk válaszul.
5. Begépelni ezt: reboot
? -
jolti
senior tag
Megnéztem
System Rev: 01.33P-Oct 15 2010
Bootup: 23.
Akkor felmehet, mert 18-nál nagyobb.
Csak még egy jó Hd2 verzió kéne. -
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1082 üzenetére
Ezt:
Hi! Great day! Official FW for HD2 on Asus FTP .
I patched it for R1/R3 as 1.11.03, i.e. YouTube, Opera, NAS without internal HDD, buttons of remote control.Download from http://www.farvoice.cover.com.ua/files/HD2_011104.zip
Notice: flash on players with bootcode 18 and above!
Azt honnan tudom meg, hogy nekem 18 az a valaim, vagy nem?
-
jolti
senior tag
válasz
kisgyerek85 #1079 üzenetére
Én nem akarok igazán semmit vele, csak filmet nézni. (Hisz arra vettem!) Még zenét sem akarok erről hallgatni. Netezni meg itt a számítógép. Majd ha egy kicsit belejövök esetleg, de még nagyon amatőr vagyok a témához.
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1071 üzenetére
Ez mit jelent? Mi az Telenet meg a putty? : 4. Telnettel csatlakozni a lejátszóhoz (pl. Putty, jelszó: root) és begépelni ezt a sort:
echo " " | dd of=/dev/mtdblock/0 bs=2048 seek=8192Ez a szerény angol tudásommal azt jelenti, hogy ne installáljuk az R1/R3-ra!! Vagy ez csak a kóbor apácák megtévesztésére szolgál?
Here is new original Firmware V1.12.09 this is FOR HD2 USERS ONLY
DO NOT INSTALL ON O!PLAY R1 AND R3
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1071 üzenetére
Majd veszek, szerintem a jövő hónapban. Már nagyon kiganéztam' magam alól... És min ez eredetileg egy tv vásárlás lett volna! Most még hozzá az Oplay, a mobilvinyót meg sem merem mondani az asszonynak...
Egyenlőre megcsinálom a firm frissítést pendrive-ról, mert muszáj! Nem tud magyarul az Oplay! Valami jótanács előtte? Mindjárt elolvasom a logout-odat mégegyszer.Olyan kéne ami magyar , nem a béta verzió, nekem ráér a jobb fw, ha már nem béta lesz. -
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1068 üzenetére
Ok. Router nélkül is össze lehetne kötni amúgy a számítógéppel?? A nethez ki kell húzni a gépből a netet és úgy be az Oplaybe?
Igazából nem is akarok vele netezni, arra itt a gép. Csak filmeket nézni. -
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1065 üzenetére
Köszi! A segítséget is meg a türelmet is!!! De ez nekem kínai!
Ebből a szövegkörnyezetből csak pendrive-ot ismerem meg a vinyót.... Adtak vele egy cd-t azt feltegyem a gépre? De egyenlőre úgysem tudom összekötni, mert nincs ruterem. ( az meg kell hozzá ahogy a hozzászólásokból kivettem. )
Ezért nem merek hozzáfogni. Nemsoká visszajövök, csak ide kell engednem a gyereket, mert már kikészít, hogy ide akar jönni!
-
jolti
senior tag
Na megjött az R1!
Most már sík ideg vagyok mikor jön a mobilvinyó. ( Egy 2,5" 500 gigásat néztem ki. Inkább lassabban tegye át a filmet, mint egy e satásra, de ne legyenek nekem plusz áramkábelek, meg minél kisebb legyen a hordozhatóság végett.) Elvileg holnap jön. Addig itt hever parlagon az R1...
Ha nem frissítem a Fw-ét, attól még működik rendesen? Tuti elb@sznám az egészet. -
jolti
senior tag
Na az előbb megrendeltem a playert!
Hallgatva rátok az R1-et rendeltem. A wi-fi úgyis sz@r az R3-ban, kártyaolvasó van a tvben, úgyhogy elég lesz az R1. Az fw meg úgyis a Hd2-é lesz. ( Ezt úgy mondom, mintha valaha fel is tudnám tenni rá..) Az extreme-től 19.900.- és ingyen haza hozzák. Még a külső vinyó nincs eldöntve, hogy melyik lesz.
Sellerbuyer-nek külön köszönet a segítségért, meg a türelméért... -
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #987 üzenetére
Ok. Bocs!
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #981 üzenetére
Nem jól értelmezted szerintem amit akarok kérdezni. Nem a pc-ről akarom a filmeket nézni, ( hisz akkor tényleg semmi értelme nem lenne a playernek ) hanem azt akarom elkerülni, hogy lent szétszed, emeltre fel, ott összerak, film feltesz, szétszed, emeletről le, ott összerak és mehet a film. Egyszerűbb lenne csak átküldeni fentről a filmet a playeren keresztül a mobil winyóra. Tetszikééérteni?
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #982 üzenetére
Amikor ezt írtam még nem volt leírva!
-
jolti
senior tag
válasz
Gordiann #976 üzenetére
Hazaértem!
Köszi a felhomályosítást!
Akkor az R1 és az R3 között csak a wifi és kártyaolvasó a különbség? Tudásbéli, illetve lejátszható formátumok között nincs? Mert ha a wifi ilyen küszködős,akkor nem biztos, hogy megéri. De amúgy lehet akkor a wifijén keresztül egy külső wincsire másolni a filmeket? Erre még senki nem válaszolt.
Olyan esatás külső vinyó nincs?
Ja és bocs, ha lefárasztom a kérdéseimmel a bandát, de meg akarok tudni minden negatív és pozitív dolgot mielőtt megveszem. -
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #972 üzenetére
Köszi a mindenre kiterjedő válaszodat!
A gép az emeleten van, a tv lent. Tehát a wifi elég fontos, de éppen fel-le is tudom hurcolászni a vinyót. Igazából már nem az a pár ezer forint visz a sírba. Főleg, ha megkímél egy csomó macerától. Választhatok nagyobb sebességű wifit is, csak így első blikkre ezt néztem ki. Nem igazán értek hozzá. De akkor ha ilyet vennék, csak 300-asat és bedugnám a számítógépbe, akkor menne át rajta a film? Még ha lassan is? Kb. mennyi idő míg átlő egy filmet? Mondjuk egy 10 gigásat? Legfeljebb addig netezek... Ja és azt lehet, hogy átküldöm az R3-ra és az felteszi a vinyóra, nem lejátssza?
Az R3 nem játszik le több mindent mint az R1? Lehet rosszul néztem ám.
Azért kérdeztem a minőséget, mert ahogy utána olvasgatok a témának azt mondják, hogy ebben ilyen chip van, abban olyan,. ez a jobb, az a jobb....
Vinyo: Nekem az már drága. Én vinyóra max. 15-16 ezret szánok. Nincs több rá, még ott a player is. ( Ráadásul ez azért van mert most vettem egy plazmát... Meg jön a karácsony...)
Köszi!
Üdv: Zsolti -
jolti
senior tag
Sziasztok!
Meglepő módon én én is vásárlás előtt álok!
Laikus vagyok.Vissza olvastam, vagy 200-300 hozzászólást, de ott inkább a firm wire volt a téma. ( Amitől már előre fosok, hogy azt hogy kell csinálni! )
Két illetve három player között vacillálok. Az R1 vagy R3 és Ac Ryen mini között. Minőségbeli különbség van-e az Asus és a Ac között? Mert az a pár ezer forint már nem jelent akkora gondot, ha jobb minőséget kapok érte.
A másik. Ha két Asus között lesz a választás, akkor az R3 felé hajlok. Ha a számítógépembe vennék egy pl. ilyet: [link] akkor az R3-al össze tudnám kötni' és átküldeni rá a filmeket akár egyből lejátszásra, akár csak a player mobil winyójára? ( Amit még szintén most veszek. Silicon Power Armor A50 500GB ez tetszik külsőre is és nem mindegy hogy mi díszeleg' a tv mellett, vagy a Western Digital Elements SE portable 500GB a jobb, megbízhatóbb? Természetesen inkább a minősg fontos, mint a kinézet, de ha minőség egyforma kb. akkor a kinézet dönt. Vagy, ha tudtok jobbat ezen az áron esetleg...?)
A torrentezés is jó lenne, de nem olyan fontos.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- HP 15s - 15.6" FHD / i3-1215U / 8-16Gb DDR4 / 256Gb NVME / Type-C / HUN / 2 ÉV GARANCIA
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- EVO enfinity "okos" set top box. Posta az árban.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BOSCH Üzemanyagszűrő F5316 0 450 905 316
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest