Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
LAN-on keresztül (így gondolom, hogy wifin keresztül is) van lehetőség a külső vinyóra másolni a PC-ről a cuccokat (bár ugye R1-em van, így nincs wifi-m, de gondolom). LAN-on a max. sebesség szánalmas 5-7MB/s, ami ezektől a kis kütyüktől sajnos megszokott, mert harmatgyenge a procijuk. A wifin ettől is lassúbb másolási sebesség várható, jó ha a 3-4MB/s-ot eléred.
Őszintén szólva jómagam még így, a nálad meglévő felállásban sem látom a világon semmi értelmét annak, hogy a PC-ről legyen lejátszva a film, mert így a player csak pénzkidobás, kb. semmi értelme nincs a világon. Egyszerűbb, ha veszel bazihosszú hdmi kábelt és a VGA-d kimenetére rádugod, aztán végigvezeted a másik szobáig (én pl. UTP kábellel ezt csináltam). Tökéletes kép, semmi gubanc, kábelt olcsón itt a PH-n megveszed, aztán ennyi. Csak azért kár playert venni, hogy ugyanúgy PC-ről játszd le a filmeket. Igazából csak akkor van értelme a playernek, ha helyettesíteni tudja a PC-t média lejátszás terén.
Az, hogy a playered mit játszik le, mit nem, csakis és kizárólag firmware kérdése. Ha úgyis ugyanazt a HD2 firmet fogod felrakni az R3-ra is, mint amit az R1-re tennél, akkor tökmindegy, mert ugyanazt fogja tudni lejátszani az R1 is, mint az R3. Ráadásul még egyszer írom: az R1 belülről R3!
-
Neoteric
addikt
R3nak nincs vinyója, szal nem tudja wifiről sehova tenni, max realtime lejátszani.
Én is ilyet akartam mert, hogy milyen jó lesz elég a gépen tárolni.. csakhogy egy 1080p-s filmet ami nagyobb mint 10gb már rendesen akad egy 54mbps-es wifis rúternél úgy, hogy ott van 1 köpésre a cucc a rúter mellett.
Persze lehet, hogy egy 300mbps-nél jobb a helyzet, de emiatt rútert nekem nem éri meg cserélni. Persze ha te most veszel újat, akkor hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest