Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jule78
tag
nekem a swapos pen drive van az usb-re dugva a HDD pedig az esata-ra.
Biztos hogy lassúbb lesz tole a játékos mert ugye ha használatban van a pendrive akkor villog és a torrentezésnél bizony sokat dolgozik oda a játékos...ja és olyan fájlal még nem találkoztam aminél a hang akadt volna.
-
jule78
tag
nekem egy 1Gb pendrive van erre "kiképezve".
a fagyásról csak annyit:Amikor elkezdi letolteni a torrentet pár másodperc múlva elveszti a kapcsolatot a Transmission GUI-al és nem tud újra a játékoshoz csatlakozni.De nincs lefagyva ám!!Csak elore lefoglalja a file helyét és ez nagyon sokáig eltart.Van hogy egy óra de lehet vagy tobb is lesz egy 8giga koruli filmnél.Erre onnan jottem rá hogy a GUI nem csatlakozott de webes feluletrol ha nagyon lassan is de behozta a lejátszo moservice menujét.
most arra keszulok hogy a hdd választok le helyeta szvapnak amivel kiváltom a pendriveot. -
jule78
tag
hi!
szóval a tapasztalatokról....
úgy néz ki hogy stabilan 800KB/s sebesség amit elbír a lejátszó.Ez elég sovány az eredeti
5MB-ez képest.én globálban állítottam be az up down adatokat.Up nálam 200KB/s ennyit tud a netem.peer számot hagytam ahogy van.Ment egész éjjel a player -
jobesz
tag
nekem van ötletem a jelenségre, alapból a moservice alatt minden fut, én a 75% át kikapcsoltam, samba torrent, stb rss ex , ezek kikapcsolása után 25-40% ot gyorsul a lejátszó menükezelése és minden funkciója, nálam is előtte voltak film akadások, azóta kezes bárány
gépről is meg tudod tenni a moservice manager programból, inaktíválod, és leveszed, 2 újraindítás kell a lájátszónak először leválsztja, utána eltávolítja a gépről.
ha bárkinek lenne wifi vevő, vagy bootcode frissítés 17 ről 23 ra vagy firmware frissítéssel kapcsolatban kérdése, készséggel állok rendelkezésre, nekem is itt segítettek.
akár távsegítséggel távoli asztallal meg is csinálom a lejátszóján a kért változtatásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest