Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonalzoo
csendes tag
válasz
Csubeee #4998 üzenetére
Igazából én is leírhattam volna még ezt a lépést, de előtte win7-en kívül ubuntun, lubuntun és egy NAS-on is osztogattam, és már kevertem fejből, hogy melyiknél hogy kellett kattintani, de reméltem, hogy kitalálod, és lám...
Nem tudom a másodikra a választ, de egy FLAC-hoz nem hiszem, hogy annyival több proci kellene, mint egy 1080-as HD videóhoz... szerintem inkább codek gond lehet. -
Csubeee
tag
Jogos, bocsánat.
Szóval mindenhol engedélyezve voltak a megosztási jogok"mindenkinek" kivéve:
megosztási mappán jobb klikk, tulajdonságok, megosztás, megosztás majd a felurgó ablakba a rendszergazda mellé kell pluszban felvenni hogy "mindenki". Nekem így működött.
Még egyszer köszönöm a válaszokat -
Csubeee
tag
válasz
gojko.m #4995 üzenetére
Ó basszus, most találtam meg, hogy mi hiányzott még a megosztott mappa engedélyezéséhez!!
A fő problémám azonban, hogy pendrive-ról nem játszotta le az egyik Vivaldi albumot. (192Mhz/24bit FLAC) Pontosabban lejátszotta, de szaggatva. Erre már nem képes a lejátszó, vagy valami más lehet a baj?
-
gojko.m
senior tag
válasz
Csubeee #4985 üzenetére
Csak azok az internetes tartalmak érhetők el, amikhez moServices modul készült.
Ami kell hozzá: legyen a lejátszódon valamelyik AMP firmware és legyen hálózatba kötve a számítógépeddel. A számítógéped böngészőjébe írd be a lejátszód IP címét (beállítások közt megtalálod). Majd moServices > Modules és itt az RSS modules csoportban megtalálod az internetes tartalmakat (ezt a listát érdemes néha frissíteni).
-
Csubeee
tag
válasz
gojko.m #4906 üzenetére
Szia!
1. Az általad is említett linkent a frissítés menete alatt azt írják, hogy a 18-as bootcode verzió felett nem kell frissíteni. Nekem 23-as ez a kód.
Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb verzió van fent, vagy csak a leírás elavult? Ha nem felrakhatom a amp_r12_vrtn_r7 - firmwaret?
(ha igen az itt leírtakat követhetem?: https://sites.google.com/site/asoplay/frissites-menete )2. Ugyanezen oldalon található leírás alapján elvégeztem a win7 hálózati és megosztási beállításokat valamint az ehhez szükséges oplayfix.reg is futtatva lett. Ezután már látom wifi-n keresztül a megosztott mappát, de ugyanazt a felületet kapom mint (#4951) nyini. Ezzel már többen is találkoztak itt. Lehet más probléma is, vagy tényleg csak frissíteni kellene?
Köszönöm előre is.
-
Csubeee
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt-e olyat, hogy az eszköz kikapcsolása során mindössze egy pillanatra felvillan egy piros szöveg. Sajnos elolvasni nem tudom, mert olyan gyorsan eltűnik.
Gond lehet ebből?
Köszönöm -
decibeldrag
tag
Üdv Urak!
A segítségeteket szeretném kérni!
A problémám a következő :
Adott egy Asus o'play HD2-es lejátszó, ami semmiféle formátumot sem hajlandó végig lejátszani!
Tudna ebben Valaki segíteni?!
Előre is köszönöm!
A privátot egyből észre veszem! -
vonalzoo
csendes tag
válasz
sebolveczki #4980 üzenetére
Szia! A NAS admin-menüjében adtál hozzá felhasználót?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, lehetőségem lenne kicserélni az Asus R1-emet, egy HD2-re. Visztont az USB3.0 kivételével nem találtam lényegi eltérés. Vinyo beépítés nekem lényegetelen, van nas. Hardverbe cpu ram chipset mi a különbség? 1órája googlizok de nem találtam semmi infót.
-
sebolveczki
csendes tag
Sziasztok,
Van egy synology ds 212j típusú NASom, valamint egy asus Oplay media lejátszóm. Médiaszerverként szeretném használni a NASt, de problémáim akadtak. A médialejátszó felismeri a szerver mappáját, jelszót kér, de semmilyen jelszót nem fogad el. Már mindent megpróbáltam, de nem sikerült belépnem. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Köszi
Sebi -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
moServices-hez van olyan plugin ami a megnézett filmeket/sorozatok valahogy jelöli?
Sorozatoknál soha nem tudom, hogy melyik részeket néztem már meg.Köszi,
Üdv.:
pac -
gojko.m
senior tag
válasz
john_trapéz #4976 üzenetére
Ha egy régebbi AMP FW-ben lefrissíted a moS3 modulokat (főleg a sskin modult), majd frissíted a felület választóban tárhely listát és a használni kívánt skin frissebb verzióját is telepíted, akkor lényegében ott vagy, mint amikor felraktad a legfrissebb AMP FW-t.
Ezeket a moServices update-eket megcsinálva az amp_r11-ben is elő kell kerülnie a PlayOnHD felületnek. -
john_trapéz
tag
Az amp_r12_vrtn-t nem tudom, hogy fel merjem-e tenni rá (nem szeretném ha lecserélné a bootloadert ASUS-ra, mert akkor kész a tégla)
mivel jobb a 12-es egyébként? az enyémen volt már amp_r9, amp_r10, amp_r11.
azért maradtam a 10-nél mert abban volt poHD skin, a 11-ben pedig nem. -
gojko.m
senior tag
válasz
john_trapéz #4971 üzenetére
Ahogy előttem is írták, az O!Play R1/R3-ban is Realtek RTD1073 proci van (szerintem ezért is tudod használni a lejátszó firmware-jét). A pohd skin elég lassú, viszont néhány dolgot csak ez tud. Ha gyorsaság számít, akkor pl. vrt skin.
Csodát ne várj ettől a hardvertől, nem egy többmagos processzorral és GB-os memóriával szerelt készülékről van szó. Megvannak a korlátai (de még mindig jobbak médialejátszás, okosíthatóság terén mint pl. a t-home-os set-top-box-ok
)
Ami nekem hozzáadott internetes tartalomban bevált az a YouTube és a SHOUTcast. A Digital Imported pl. keresgélés közben könnyen lefagy. Torrentezésre meg ott van a PC. Lehet, hogy nem a leggazdaságosabb, de - mivel nálam szinte éjjel nappal be van kapcsolva, így - kézenfekvő megoldás.
-
vonalzoo
csendes tag
válasz
john_trapéz #4973 üzenetére
Az O!Play-ben milyen proci van?
Én úgy látom, hogy [ez alapján] RTD1073 proci van benne, amit itt 400MHz-nek írnak -
john_trapéz
tag
válasz
vonalzoo #4972 üzenetére
Az O!Play-ben milyen proci van?
NAS van nekem is (ZyXEL NSA310S), de ha a Stor.E TV+-ban is van merevlemez, akkor érdemesebb lenne ezzel is letölteni (amennyiben bírja szusszal), mivel a Samba rendesen működik így azokat a filmeket/zenéket is megoszthatnám a hálózatomon amiket ezzel töltök le.
Csak hát kellene keresni egy megfelelő firmware-t rá. Pont emiatt tévedtem ide.(sem a Toshiba Stor.E TV+, noontec v8s, Mvix Ultio, Cyclone MKV1 Enclosure nem kapott külön topikot pedig a Toshibát most marha olcsón tudom)
-
vonalzoo
csendes tag
válasz
john_trapéz #4971 üzenetére
Szerintem egyszerűen a proci gyenge. Én torrentet meg sem próbáltam, mert láttam, hogy az FTP-vel is szenved filmnézés közben. Gondoltam nyomom addig egy pause-t a filmen, de nem lehetett, 30 mp múlva reagált csak a gombra, addig meg már mást is össze-vissza nyomtam
Nálam a megoldás egy NAS lett 12 ezerért már van, és nem fogyaszt csak 10W-ot. Mondjuk letölteni azzal is érdemes egyesével, de utána már elseedelget tíz torrentet is simán. -
john_trapéz
tag
válasz
gojko.m #4970 üzenetére
elég lassú. nem tudom, hogy a firmware miatt, a poHD skin miatt vagy a Realtec RTD1073-as miatt...
viszont sikerült feltelepíteni a Transmissiont és a Digital Imported webrádiót a beépített moS3-ból. torrentezés közben lehetetlen bármit is csinálni, mert megöli a rendszert. -
gojko.m
senior tag
válasz
john_trapéz #4969 üzenetére
Ha a firmware-be be van építve a moServices, akkor természetesen tudsz internetrádiót és torrent klienst is telepíteni. Pl ezeket a modulokat: SHOUTcast (internetrádió), Transmission (torrent kliens).
-
john_trapéz
tag
Hellósztok!
Féligmeddig off-topik, mivel nekem nem O!Play-em van, hanem Toshiba Stor.E TV+ ,de lényegileg ugyanaz.
Jelenleg a készüléken noon.0202.0026-os bootloaderrel, amp_r10-es firmware-t használom pohd skinnel.Létezik mostanában olyan firmware, amiben van működő internetrádió és torrent kliens? (természetesen azért a filmeket is szeretném nézni)
-
Kuzushi
csendes tag
Sziasztok ,
ilyennel én még nem találkoztam : Asus O Play HDP-R1 lejátszás után töröl minden fájlt a csatlakoztatott meghajtóról.USB-n mindent töröl , hálózaton hál istennek csak olvasási jogot kapott...
1,5 Tbyte filmet törölt le...valami ötlet valakinek?
köszi
üdv
K -
pajoci
újonc
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám volna amiben szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy O!play HDP-R1 média lejátszóm és mióta a win 8.1 van feltelepítve, mindig kér felhasználó nevet és jelszavat ami nem is lenne gond, de nem fogadja el és így nem tudok belépni. Amennyibe a windowsban kikapcsolom a jelszót és felh. nevet akkor is kéri a lejátszó és nem tok belépni. Mikor win 7em volt akkor is mindig kérte emlékszem(ha ki volt kapcsolva a jelszó akkor is), de ott legalább elfogadta.
Nem tudom, hogy lehetne orvosolni a problémám. Aki tud légyszíves segítsen. -
regos
tag
üdv
tudna valaki egy működő FW-t mondani amiben működik a kedvencek opció?
egy adott mappát szeretnék egyből elérni,hogy ne kelljen 258 kattintással oda jutni?
jelenleg ezt használom:
HDP_R3_FW_129_PAL
Próbáltam egy ACRyan-t de ahogy belépek a hdd-re,a mappák látszanak de egyből padlizsán szinre vált és lefagy :-(köszönöm
-
.wantííd
tag
Írtam egy cikket a médialejátszóval kapcsolatban! Remélem tetszik
[link] -
gojko.m
senior tag
válasz
bigiboi #4956 üzenetére
Tudtommal nem foglalkozik web böngésző modul készítésével a mos fejlesztő csapata. Gyenge ez a vas egy jól működő böngészőhöz. Ha ilyen dolgokra is akarod használni a lejátszód, akkor érdemesebb lenne valami androidos eszközt keresned.
Egyébként, úgy emlékszem a hd2-es GUI-ban van Opera böngésző. Régebben próbáltam, de használhatatlan volt... -
bigiboi
csendes tag
válasz
gojko.m #4906 üzenetére
Sziasztok! Van Asus O!Play HDP-R1-em ! feltettem rá az amp_r12_vrtn_r7 frissitést minden szép és jó csak szereték még rá egy operát ezt hogyan tudnám megoldani legegyszerübben lényeg hogy az szeretném ha be tudnám kerestetni vele a facebookot a mos3 panelben nem taléltam semmi féle böngészőt!
ehez kérnék kis segitséget! -
nyini
újonc
Üdv
141P sw van rajta tudtommal R1-hez ez a legújjabb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Microsoft Excel topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OLED TV topic
- Autós topik
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- Medence topik
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest