-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykettő
aktív tag
válasz
olizatriznyá #4599 üzenetére
ment pü.
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Budapesten keresek valakit aki hajlandó nélkülözni a távirányítóját addig amíg betanítanék egy ilyen univerzális távirányítót. 1-2 sört vagy milkát tudnék érte cserébe adni.
Nekem egy hdp-r3 van. Kb 10 perc az egész művelet. -
Schatt
tag
válasz
Gabesz87 #4585 üzenetére
Szia! ez nálam is volt gond a Hdmi vagy hangbeállításokkal variáltam a menüben és megoldódott, megnézem mire van állítva nálam ( pc hálózaton ill. külső vinyó is használatos nálam)...hdmi row a másik dual ch ra van állítva.
ha a tv-n játszod le (USB) akkor is csúszik , én mondjuk láttam ilyet hogy egy sorozat sajna rosszul lett magyarítva és végig csúszott a hang -
Schatt
tag
szia! nekem 1.41 es van fent, amit írtál jó a hdp-r1re többet tud tőle? nincsenek lefagyások?
Ha esetleg nem jönne be vissza tudom rá tenni a gyári firmet?
Egyébként gondolom ha a más sw-t teszek fel újra össze kell játszani a hálózatot (pc-lan) hogy menjen a megosztással.. -
melan
senior tag
Korábban volt már fent egy HD2-es firmware, de abban nagyon kicsik voltak a betűk.
Van valami "normális" mod most? A jelenlegi nekem tökéletesen megfelel, csak emiatt kétlem, hogy cserélnék, de fontolgatom a hálóba kötését (jelenleg a TV van hálón).
-
bbarna24
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Asus O'Play BDS-700-as média lejátszót.
Minden kiválóan működik, kivéve a Youtube.
Se wifin, se kábeles megoldással nem bírom rávenni hogy működjön.
A lejátszó betöltése után kiírja, hogy hálózati hiba.
FW.-t lefrissítettem, de nem segített.
Valakinek van ötlete? -
Gabesz87
veterán
Őszintén szólva nem vagyok az ilyen módosított fw-k híve, jobb szeretem original állapotban tudni, úgy, hogy minden működik, nincsenek bugok. De néha muszáj fejet hajtani
Szóval milyet/honnan érdemes rátenni? Ami nem gázos, stabil, gyors, működik normálisan! Másik fórumon írta valaki, hogy a HD2-höz való fw-t használja, de azzal sok nyűg van. -
melan
senior tag
Sziasztok!
Beruháztam egy hangprojektorra, amit rákötöttem a Samu TV-mre és az Oplayre is optikai kábellel. Minden naggggyon jól működik, egyetlen (már korábban észlelt) problémát kivéve: az SPDIF kimenet RAW-ra van állítva, hogy megfelelően menjen ki rajta a sokcsatornás hang, viszont így nem szól az MP3 rajta.
1.41P firmware van fenn. Létezik e már megoldás, vagy egyelőre nincs? -
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #4583 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy a TV egy Samu F6400-as, HDMI-vel van összekötve a lejátszóval. A HDMI kimenet LPCM Dual CH-ra van állítva (ez jó amúgy? Nem tudom mi a kül. a Dual és a Multi CH között, csak tippem van rá). TV rsz. HDMI auto-n van. TV-n A Motion Plus egyedi értéken van, játék mód ki van kapcsolva. Más nem tudom, befolyásolhatja-e még.
Hálózaton keresztül játszom le az anyagot. Az jelenthet problémát? Na most mindjárt megnézem, milyen ha USB-ről megy, kíváncsi lettem.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy HDP-R1 lejátszóm az original gyári utolsó fw-el (nem tudom most fejből a számát), és azt vettem észre, hogy a hang el van csúszva a képhez képest, nincsenek szinkronban egymással. Most pl. egy 720p.HDTV.X264 sorozatot nézek (többnyire csak HD-vel etetem). Korábban nem volt ilyen gondom, nem tapasztaltam ezt, illetve gépen megnézve sem tapasztalható a probléma, ott minden ok. Milyen beállítás lehet a ludas?
-
Warter
addikt
válasz
infectedmann #4581 üzenetére
Kb, kizárt. De a közel jövőben nem hiszem, hogy nagy szükség lenne rá. Évek mire ez rendesen elterjed.
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Szerintetek lesz bármilyen hackelt firmware HDP-R1 -re, ami tudja majd az x265-öt vagy ahhoz teljes más chip kell?
Köszi, András.
-
Zahire
tag
Sziasztok !
Nekem egy HDP R1 lejátszóm van, és a leírás szerint kezeli a txt.kiterjesztésű fájlt is. Nekem ilyen fájl egy 3D filmhez van, de nem jeleníti meg. Ne is kísérletezzek vele, mert a 3D-hez a feliratot nem kezeli ( egyébként a sub-ot sem ) vagy szoftveresen javítható a dolog ?
Előre is köszönöm a válasz(oka) t.
Z:
-
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Olyan helyzet állt elő, hogy alap gyári fw-el hdr1-es lejátszót hoztam haza, hogy itthon is tudjak hétvégén filmezni, de a távirányítót szerencsésen nem hoztam magammal.
Valahogy megoldható, hogy távirányító nélkül indítsak el egy fiulmet? valamilyen módosított fw-el, böngészőn keresztül irányítani, vagy ssh-n vagy bármi
kérdés, hogy távirányító nélkül tudok e más fw-t feltenni:S
Előre is köszi a választ!
Üdv.:
pac -
Mcleod
tag
Sziasztok!
X.265-ös videót próbáltatok már lejátszani vele? Mert nekem úgy tűnik, hogy nem viszi. Esetleg szoftverfrissítés után van rá esély, hogy vigye vagy ez már túl sok lenne a kis lejátszótól?
Köszönöm a hozzászólásokat! -
feel2006
tag
Sziasztok,
Van egy ilyen R3-as, gyári Fw-el rendelkező lejátszóm.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tapasztal valaki más is olyat, hogy FullHD-s film, DolbyD hangsávval akadozik?
Mikor elindítom a filmet LAN-on keresztül van csatlakozva, és 30-45Mbit körüli sebesség értékkel áll össze, legalább is ezt írja, mégis 3-4 percenként beszaggat, aztán vagy jó lesz vagy nem csak Pause - Play után megy megint.Kipróbáltam másik kábellel is a helyzet ugyan ez.
Másnak is ekkora sebesség értékeket ír ki?előzmény
Gigabites belső hálón kersztül egy Microserverről érem el az adatokat, ahol ugyan így kábelen, PC-n már 350-600Mbit-es másolást tudok elérni.utószó
a fenti filmet megpróbálva DLNA-n keresztül a tv simán vitte, igaz ekkor az Ethernet porton a film tekerésekor 50-70Mbit között, lejátszáskor 20-50Mbit között láttam a sebességet.Köszi előre is a válaszokat!
-
k2laci
tag
Feltettem ezt az R11-est, de hiába megyek bele a Network menübe nem látja a gépem workgoup csoportját ? Lehet ezt állítani valahol ?
-
treklam
tag
Sziasztok, feltettem az r11-es firmwaret asus r3-ra innen (http://moservices.googlecode.com/files/amp_r11_icon.zip), youtubot nem találtam benne ráadásul tele volt orosz online tartalommal. Másik firmwaret kellene feltennem hogy angol tartalmak legyenek és működjön a youtube is?
-
GZoli7
senior tag
válasz
norbertbti #4564 üzenetére
018 elég szokott lenni, de a 023-ra frissítés is igen egyszerű. moService fórumon érdemes körülnézni.
-
GZoli7
senior tag
válasz
norbertbti #4562 üzenetére
Kihúzod a tápot, bedugod a pendrive-ot, nyomva tartod a resetet és közben visszadugod a tápot.
-
norbertbti
csendes tag
Sziasztok,
Van egy hdp-r1 lejátszóm. Erre szeretnék valami jó kis firmware-t felrakni. Ha jól látom akkor az amp r11-es a legújabb nem gyári. Viszont nem találtam leírást miként kell telepíteni. A zip fájlban amit leszedtem, csak maga a firmware van, semmi leírás.
Itt találtam egy leírást: http://logout.hu/bejegyzes/sellerbuyer/az_asus_o_play_esete_a_moservices-el_viszonylag_ke.html
Viszont nem tudom hogy ezzel a firmwarrel is így kell eljárni? Valamint hogy hányas verziójú bootcode kell neki?
Köszi. -
-
lucky00
tag
válasz
kenesei1982 #4556 üzenetére
Szia!
Valőszínű kernel modulja nem támogatja a vinyót, vagy a házat. Érdemes másik házzal megpróbálni.
-
GZoli7
senior tag
válasz
kenesei1982 #4558 üzenetére
Akkor csak hálózaton, számítógépbe szerelve.
-
-
Warter
addikt
válasz
kenesei1982 #4556 üzenetére
Particionald kette szamitogepen. Szerintem max 2TB-ot tud kezelni.
-
Sziasztok!
Van egy jó kis HDP-R1-em. Régóta használom dokkolóval és vinyókkal. Most szereztem egy 3TB-os vinyót hozzá, de nem tudja kezelni.
Ha rádugom, mindíg formázni akarja, majd restart és újra formázna és restart.....így megy a végtelenségig.Vki tud erre megoldást?
-
amulet
senior tag
használja valaki iPhone-al a média lejátszót?
A kérdésem, hogy lehet lejátszani az iPhone-on tárolt fotókat, videókat a lejátszón DLNA-ban? -
mike784
tag
válasz
Kicsirics77 #4551 üzenetére
Szerintem az infra vevő részével lehet valami mert csak akkor veszi a jelet ha gyakorlatilag pont szembe állok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest