- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sray500
újonc
Jónak tűnik elsőre.Majd holnap élesben kipróbálom.Már csak valami tartót kell beszerezni amibe belefér és elbírja.
-
Sray500
újonc
Hali!
Az lenne a kérésem hogy a g. navigáció ami gyárilag rajta van. Wi-Fi nélkül használható egyáltalán?
Különben meg mi értelme? Valami olyasmit olvastam hogy csak kezdéshez kell wifi amíg a gps be pozíciónál.
De szerintem a térképet se tudja betölteni ha nincs a memóriájába.Pedig pár hétig ezt kéne használnom amíg a telefon szervizben van.Vagy keressek valami más progit helyette? -
Sray500
újonc
Engem az érdekelt volna hogy simán visszament rá a hátlap?
Mert nekem az utolsó pöcök nem akar visszapattanni. -
Sray500
újonc
Hello!
Valaki szedte már le a hátulját? -
Sray500
újonc
Nem hiszem hogy attól fagyott volna ,úgy látom mindenkinél előjön.Mc pocket edition 0.9.1,
mondjuk azóta hanyagolom. Helyette Pool break pro 2.5.2.
-
Sray500
újonc
Sziasztok!
Nekem is lefagyott minecraft közben : ),nem reagált semmire.Fél éves eddig hibátlanul működött.
Körömmel és bankkártyával óvatosan leszedtem a hátfalat,lehúztam az aksit 10 mp után visszaraktam és újra üzemel...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest