Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Hát nagyon nem értem a dolgot
már egy ideje a számítógépre van dugva a tab és már 35%-ra fel ment a töltés.
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Új aksit raktam a gépbe, de nem tölt.
Az aksi jó egy másik gépen kipróbáltam, de az abból átrakott aksit szintén nem tölti, pedig kiírja a hogy "Töltés", a jobb felső sarokban lévő kis ikonon is mozog a zöld csík, de a töltés nuku.
USB-ről a Linux-os gépem nem ismeri fel, de win8.1-as igen, látja a mappákat, tehát adatforgalom van kábelen. Sőt tegnap a számítógépre dugva 21% -ről 34%-ig felment a töltés, gyorsan átraktam a töltőre, de ott már semmit nem töltött. Tudja esetleg valaki mi lehet a hiba? -
teleahocipöm
senior tag
Köszi elolvasom, de az érintőpanellel minden rendben a gond az, hogy nem tölt föl, megáll 13%-on, én aksi hibára tippeltem a szerviz szerint alaplap vagy így van vagy nem. Sajna, a szerintem erősen hiányos árajánlat alapján, már nem tudok hinni a szerviznek.
Közben megnéztem, 10,46 USD az érintőpanelt, na ez korrekt ár.
Keresgéltem aksit is, de 7000 Ft környékén vannak, itt már bejátszik az áfa, vám meg még a kitudjami, persze még így is megérheti, ha tutira az aksi a rossz. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
#20749568 #5037 üzenetére
Hát nem tudom, max 20- ra tippeltem az lcd csere nélkül, az nem is kértem, mert törötten is jól használható. Ráadásul, csak az LCD module és Main board szerepel az árajánlatban meg a 82.300Ft ennyi, de hogy tételesen fel lenne sorolva, minek mi az ára és mennyi a szerelés, na azt elfelejtették ráírni. Kár, pedig jó kis gép.
-
teleahocipöm
senior tag
Mivel nem töltött a garis ASUS HD7 -et (törött volt kijelző, de használható)-, elvittem a szervízbe, majd küldték az árajánlatot 82 e Ft-ról
azt hittem hanyatt dobom magam (persze sejtettem, hogy nem gariban javítják) . Természetesen nem kértem a javítást, hiszen ennyiért két gépet is vehetnék.
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Lehet kapni aksit az ASUS MemoPad HD7-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged