Hirdetés
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gigabyte alaplap topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Imike_80 #3748 üzenetére
igen felraktam csak volt némi macera mert a lefagyasztott/eltávolított apokkat vissza kellett raknom
mint írtam nem új verzió van az appokból a frissítésben hanem csak patch-ek. azok is csak az olyan rendszer appokhoz amik nem a play-ről frissülnek (pl a google-s appokhoz nincs benne javítás). pont ezért nincs is semmi szembetűnő változás és mivel nekem eddig se volt vele semmi problémám így passz hogy milyen hibákat javítottak. ami látható változás hogy az előző WW_user_4.2.4.72702_20131128 -ről WW_user_4.2.4.82093_20140525 -re változott a build
changelog az nem nagyon szokása egyik gyártónak sem. root-olni viszont újra kellett, illetve 1-2 appot ujra kellett telepíteni (widgetlocker, titanium).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest