Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi a választ! Az zavart be, hogy ugye láttam valahol hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása, utána meg egy hirdetésben a 8GB-osra is 5 Mpixelest írtak. Mindegy is, köszönöm, így már világos.
Néztem a 176-ost is, de annak csak egy picit jobb a procija és újabb az oprendszere. Kb ennyivel tud többet, viszont drágább és nehezebben beszerezhető. Neten alig találtam magyar oldalt ahol árat írtak volna. Boltban még nem néztem. De még nem most akarok tabot venni, hanem később, karácsony fele, addig még változhatnak az árak(akció stb).Aweriot:
Köszönöm, hogy te is válaszoltál. Nem is a kamera a legfontosabb, csak szeretném tudni melyiket kell venni, nehogy meglepetés érjen átvételkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest