- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
cagro
csendes tag
válasz
SztiviVander #3859 üzenetére
Köszi a gyors választ,de nem voltam gépnél!Volt egy BEEX4-es tabletem,amin kifogástalanul működtek a hardverek/Pendrive,külső hdd,huwei internet modem,stb.../ Viszont az akksi 3 órát sem bírt ki sima üzemmódban.25000 FT.ezt cseréltem garanciálisan/38000 ft/erre.Nagyobb felbontás,blutus,nagyobb üzemídő,-viszont csak wifis internet lehetséges.Nagyon örültem amikor a jutube-on a megoldást láttam......hát Én is készítettem egy y kábelt.Az USB hoszt vezérlő app minden rácstolt/idáig/hardvert kiir és felismer.Viszont 4 felcsatolási pontot is megjelől,amit a videón latott USB OTG Helper nem nyit meg,viszont az alábbi üzenettel fogad"Root hozzáférés nem érhető el,-su parancssor nem található,ez az alkalmazás nem fog működni.....lépjenki- 32 gigás kártyát vettem bele,jól működik.Van egy 160G usb vinyó,tele adatokkal,ezt is felismeri,de megnyitni nem tudtam.A magyar normális kezelési utasítást is sikerült letőltenem.mert gyárilag ez sem jár hozzá!.....Megjegyzem,hogy ennyiért használtan már egy 10" laptoppot is vehettem volna,amivel ehez hasonló probléma nem volna.-Igaz ez új 2 éves jótállással,android,kellően gyors is.Nem értem,hogy a gyártónak miért nem érdeke még,ha fizetős appként is ezen probléma megoldása?Mivel a készülék maga,szerintem kiváló,főleg ár és tartalom tekintetében!Olyan fályl menedzser appot,mely az usb-t is felismeri nem találtam,pedig a BEEX4-sen volt eggy!!!.........Még annyit a felcsatolásként az alábbi helyeket adja meg:mnt/sdcar/ehdd...mnt/sdcard/ehdd2....mnd/ehdd....mnt/sd-ex....mnt/emmc
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest