Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!lehetséges valahogy win7-et futtatni a tableten android alatt?
-
gerisz23
őstag
Olyan gondom akadt,hogy betettem az sdramot,tettem rá sorozatokat-teljes évadot.Eddig lejátszotta a hangot is most nem.Mi lehet a probélma?vmi tipp?
Jah filmeknél lejátsza csak sorozatoknál nem. -
gerisz23
őstag
válasz
tonyrulez #4641 üzenetére
Már vettem egyet,csak dupla annyiért...gyorsan kellett.
Kaptam hozzá egy adaptert is,ami elvileg valahogy képes összekötni az sd kártyát pcvel,usbn keresztül.De nem találtam rajta olyan helyet ahol beveszi a kártyát.Néztem jépeket googlin,de nem tudok rájönni hogy kellene működnie. -
gerisz23
őstag
Sziasztok,SD kártyálnál mennyire válogatós a tablet?márka ügyileg érdekelne,Vennék bele 16 vagy 32 Gbosat.
-
gerisz23
őstag
Hello!Létezik valami spéci illesztőprogram amivel win7-hez tudom csatlakzoztatni a tabot?Szedett le netről,tegnap még tudtam is filmet rámásolni,ma már valamiért megakad a tablet fileok beolvasása.
-
gerisz23
őstag
válasz
#20749568 #4597 üzenetére
Köszi mindenki!Szóval,majd este ágyból jobban nyúzom,de eddig tetszik,team viewer megy rajta arra úgy nézki jó lesz-ha ninsc túl nagy pingem-amire amúgyis használni akartam.
vettem hozzá univerzális tokot,megteszi,majd még fóliát vennem kell rá,szereti az ujjlenyomatokat... -
gerisz23
őstag
Végre Megjött az enyém is,majd este tesztelem.Valami tipp kezdő androidosnak?A team wiever lesz az első amit telepítek az tuti
-
gerisz23
őstag
válasz
#45553408 #4527 üzenetére
KösziMenyasszonyom laptopja nem viseli túl jól mikor tőle intézem el napi dolgaimat gépen (főleg játékoba),ezért veszem a tabletet.Laptopot drágálottam csak erre a célra.
Az utánnam kérdezőnek pedig,nagyon jó az ár/érték aránya ahogy néztem,pláne hogy most még olcsóbban is be lehet szerezni.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Ma rendeltem egy ilyen asus kütyüt leárazva 30 ezerért.Az érdekelne -nem volt még androidos cuccom- ,hogy Team Wiever elfut-e rajta,illetve tudok-e vele windowsos gépet irányítani.Ahogy a progi leírását néztem elméletben működik,a lumia 520-asommal jó a progi,de az nem android ugyebár.
Nomeg,játékok terén,illetve film nézésre mennyire használható a gép?Előre is kösz az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest