- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
16-án késő este rendeltem meg, tegnap jelezték, hogy a UPS már átvette, de még nekem nem kézbesítették. Én az ára miatt, meg azért döntöttem mellette, mert vékony, alig növeli a tablet terjedelmét, és ASUS Shopos, tehát "hivatalos". Most, hogy felraktam a linket úgy láttam, hogy elfogyott. Egyébként a Transcover [link]is jó, de kétszeres az ára.
A szállítás 1990 Ft. -
Mr.Skynet
senior tag
Megmondom őszintén egyenlőre nem tervezek tokot venni, persze majd a jövő eldönti, hogy ez mennyire nagy hiba.
Igazából azért is lett kék és nem mondjuk zöld, mert úgy tudom csak ez a szín nem zongoralakk hatású műanyag, ami ugye még kényesebb lenne.
Igazából akinek majd ajándékba adom, az átlagosnál jóval óvatosabban bánik az ilyen sérülékeny műszaki ketyerékkel, továbbá elméletileg kizárólag itthon lesz használva, szóval bízom benne, hogy nem lesz indokolt egy tok beszerzése. Ha a nappaliban a földre lepottyanna a kanapéról, vagy az ágyban felejtődne és ráülünk, esetleg elalszunk és lecsúszik a takaróról / ágyról a földre, akkor szerintem aligha számítana, hogy tokban volt-e vagy sem, a gravitáció nem lesz kevesebbPersze ezzel az egésszel most biztos sokan nem értenek egyet, de majd meglátjuk, meg persze mindenki a saját hibáiból tanul a leginkább.
Szerk.: praktikusság miatt egy állványnak használható tok jó buli lehet, de egyenlőre azt sem tudom, hogy mennyit használnánk film nézésre.
-
Mr.Skynet
senior tag
MM-tól jött, 47.899Ft volt (szerencsémre 10% visszajárt ajándékkártyára) ingyenes kiszállítással. Eredetileg én is az Euroncs-ben próbáltam venni kb. 2-3 hete (mert az van helyben is), mikor 45-ért adták, de sajnos a pénztárnál szóltak, hogy akkor 50K lesz. Néztem, hogy miért is? Hát nekem az kimaradt, hogy Cetelem kártyával kedvezményes csak. Így aztán akkor sorry mégse kell alapon haza is kullogtam a kütyü nélkül.
Tapasztalat 1 nap után nem sok
, én még csak ott tartok, hogy a 3 nap cseregari idő alatt próbálok valami hibát felfedezni. Eddig elégedett vagyok vele, csak annyit vettem észre pár perc használat után, hogy a kijelző a káva széleihez képest nem tökéletesen középen van, de mivel másnak is van ilyen a fórumon és igazából nem is zavar, így ezért nem pattogok. tybeew kollégának már kicsit morcosabb problémája van a kijelzővel kapcsolatosan, ha minden igaz ma cserélteti, erről picit fentebb olvashatsz is.
tybeew: egyébként nálam sincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest