Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
AVarice
üzenetére
1, MiraCast: ha van olyan (wifis) tv-d, ami támogatja ezt, akkor a wifi direct beállításnál megkeresi a tablet a tv-t
2, ChromeCast: itt csak a tablettel elindított youtube filmet -zenét nézed, de a tableten lévő tartalmat nem. Külön ezköz kell hozzá, ez maga a Chromecast dongle. Ezt kipróbáltam, az elsőhöz nincs meg a hardverem.
-
emerzee
aktív tag
válasz
AVarice
üzenetére
A bluetooth-nak pont az a lényege, hogy ne legyél kábelhez kötve, ergo, ami bluetooth-os, az akksis... Szerintem, az ebay-en érdemes 7-es bluetoothos tokot keresni. Nekem semmi bajom a képernyőbillentyűzettel. Szerintem, a mini billentyűkkel inkább meggyűlne a bajom, főleg, hogy magyar kiosztású szinte tuti nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest