- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
AVarice #1198 üzenetére
1, MiraCast: ha van olyan (wifis) tv-d, ami támogatja ezt, akkor a wifi direct beállításnál megkeresi a tablet a tv-t
2, ChromeCast: itt csak a tablettel elindított youtube filmet -zenét nézed, de a tableten lévő tartalmat nem. Külön ezköz kell hozzá, ez maga a Chromecast dongle. Ezt kipróbáltam, az elsőhöz nincs meg a hardverem. -
emerzee
aktív tag
válasz
AVarice #1004 üzenetére
A bluetooth-nak pont az a lényege, hogy ne legyél kábelhez kötve, ergo, ami bluetooth-os, az akksis... Szerintem, az ebay-en érdemes 7-es bluetoothos tokot keresni. Nekem semmi bajom a képernyőbillentyűzettel. Szerintem, a mini billentyűkkel inkább meggyűlne a bajom, főleg, hogy magyar kiosztású szinte tuti nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest