Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
anita.siket #407 üzenetére
Lehet, hogy az Asus későbbiekben fog kiadni egy frissítést a tablethez amivel működni fog most 4.2.1 android verzió és a 4.2-őt várjuk. A másik lehetőséged a Bluetooth-os billentyűzet.
Például ez -
SkyLaci
őstag
válasz
ígérték hogy még szeptemberben lesz hozzá frissítés amivel már működni fog ez a funkció (hogy ezt pontosan mikor, ki és hogy ígérte azt nem tudom, én is csak a fórumon olvastam)
usb-otg (on the go), azaz hogy a táblagép usb bemenetére egy otg kábel segítségével, usb-s eszközöket csatolhatsz, és azok működnek, pl pendrive, egér, billentyűzet, ilyen egyszerűbb dolgok
-
anita.siket
újonc
válasz
mi az az otg? bocsi de nagyon nem ertek hozza. azon csodalkozom hogy a no name tabletek mukodnek vele ez meg ami viszonylag jobb lenne nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest