- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
emerzee #3726 üzenetére
Meg lehet osztani csak akkor a teló olyan gyorsan lemerül mint állat, és ha már valaminek merülnie kell akkor az nehogymár a telóm legyen és ne tudjak majd telefonálni...
És még az is zavar hogy ha ma már szinte minden új telóban benne van ez a funkció akkor egy ilyen nagy kijelzős kütyübe is benne kéne lennie szerintem,..
Pedig jó lett volna, tetszik a kijelző, a sebesség..
Ez az aktív hub dolog hogy működik? Lehet táplálni árammal egy egyszerű usb-s töltőről valahogy? Milyen kábelek kellenek hozzá? Nem szeretnék kábeleket vagdosni ezért olyan megoldást szeretnék ami megvásárolható. -
canniball
nagyúr
válasz
emerzee #3726 üzenetére
"Egyébként akinek ilyen tabja van, annak nagy valószínűséggel androidos a telefonja is, ami képes megosztani a netet..."
De legtöbbünknek gondolom korlátos a mobilnet, amiből nem mindegy mennyi pörög, ezt telefonon még kordában lehet tartani, viszont továbbosztva már nem igazán. Nem kötekedésképp írom, én csak itthon használom a tabot így nekem nem különösebben hiányzik az otg, de azt is meg tudom érteni aki szerint ez manapság alap; pláne annak fényében hogy az előd tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged