Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
cyberjani
üzenetére
Üdv találtam egy videót. Itt az a helyzet, hogy elforgatás után frissül csak az óra, aztán később magától rendbejött. Azt írták lehet, hogy valamelyik alkalmazás zavart be a folyamatba, ami pakol ki valamit az értesítési sávra. Root nélkül nem lehet az órát kikapcsolni a készüléken tudtommal. A problémán segíthet ez az alkalmazás, bár ahhoz, hogy automatikus legyen, root szükséges (ami szintén csak annyi, hogy telepíteni kell a framaroot progit, majd azon belül egy "klikk" és kész).
Amit még ki lehet próbálni, hogy kikapcsolod az asus értesítő cuccát és megnézed az alapértelmezett értesítési sávokat, azok mellett, hogyan viselkedik az óra (az asus beállításokon belül, fejből nem tudom mi a menüpont).
Esetleg root után kipróbálhatod a fullscreen programot is a notification toggle-lel kiegészítve, nekem remekül bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest