Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
xvid-et nem tudja hw-bol kodolni semmi (tudtommal), probalj ki egy x264-et. En a mobilomon 720p-s filmeket probaltam, siman mentek hw-bol nagyjabol ugyanolyan procival, mint ami ebben a tabletben van (a fo kulonbseg a mobildolgok tamogatottsaganak hianya), tok szepen neztek ki a HD kepernyomon a 720p filmek.
a cpu-k terheleset tudod figyelni a mozi kozben ezzel, mert a mozilejatszo fole rajzolja a diagramot (az ingyenes valtozatban nem)
-
godzsy2
senior tag
Ez már trilplázás, elkélne hogy később is lehessen szerkeszteni.
Utánanéztem az Mx Player oldalán, ott is azt javasolják, hogy frame drops esetén kapcsoljunk át szoftveres dekódolásra. Ha ott is ua. a helyzet, akkor a CPU nem elég gyors hozzá, még szerencse hogy a 4 mag bírja. Egyébként sem érdemes 720p-nél nagyobb filmeket rárakni, mert csak a helyet foglalja... én is csak DVDripeket fogok rátolni faternak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Linux Mint
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Bittorrent topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest