Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Nem lett jobb, valamit benéztem rajta. Nem néztem végig a filmet, csak bele-bele tekertem, és lehet hogy az állóképeknél nem tűnt fel az fps hiánya. Tehát kodekkel sem folyamatos a hardver és hardver+ dekódolás az MxPlayeren belül. A szoftveressel semmi baj, úgyhogy ha valaki filmet akar nézni és Xvidet vagy más nem támogatott formátumot játszana le valamint az MxPlayert használja, állítsa a programot szoftveres dekódolásra.
Azért állok értetlenül előtte, mert csináltam egy Antutu Benchmarkot mindkét gépen (Memo Pad és Nexus 7) és ezeket az adatokat kaptam:
Memo Pad HD 7: 13267
Nexus 7: 13143A 3D-s résznél majdnem 2x annyi fps-t tudott a Memo Pad, mint a Nexus. Ahol a Nexus 9 fps-t mutatott, ott a Memo Pad 14 fps-t.
A film, amit teszteltem: A 42-es.DVDRip.XviD.HUN
video: Xvid 640x272 25.00fps 1175kbps audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384kbpsTehát végülis a film nem szaggat, hanem mintha nem 25 fps-el menne, hanem kihagy belőle párat. De ismétlem, szoftveres kódolásnál folyamatos a lejátszás, csak akkor gondolom a 4 magot használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest