Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Nekem a két Asus közt egyértelmű volna a döntés. Két dolog miatt esik ki a Nexus 7-es rögtön: egyrészt baromi keveset van időm játszani, akkor is csak valami egyszerűvel nyomulok, tehát nem vonz az erősebb hardver. A másik a memóriakártya 'bővítés' lehetősége. Ez így konkrétan nem igaz, mert nem bővíteni akarom, hanem kártyaolvasóként használni. Páromnak és nekem is SD --- microSD-kártya átalakítós fényképezőnk van, valamint van egy autós kamerám, ami szintén így rögzít. Nincs is kényelmesebb, mint beletenni a TAB-ba és megmutatni a képeket a rokonságnak, vagy visszanézni, merre jártunk.
Ezen kívül szemezgetek még az Acer A1-810-essel. Olvasgatom a fórumokat, melyikkel milyen problémák vannak. Azért egetverő gondok nincsenek. Látványosan mennek efelé az álak, emelkednek a paraméterek.De hol találsz te ilyen árakat? Vagy te nettóval kalkulálsz??? Mert sajnos a Refurbished Nexusra kevesebb a gari, ami engem zavar. Már egyszer megjártam, kell a gari a TABra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest