Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Nekem a két Asus közt egyértelmű volna a döntés. Két dolog miatt esik ki a Nexus 7-es rögtön: egyrészt baromi keveset van időm játszani, akkor is csak valami egyszerűvel nyomulok, tehát nem vonz az erősebb hardver. A másik a memóriakártya 'bővítés' lehetősége. Ez így konkrétan nem igaz, mert nem bővíteni akarom, hanem kártyaolvasóként használni. Páromnak és nekem is SD --- microSD-kártya átalakítós fényképezőnk van, valamint van egy autós kamerám, ami szintén így rögzít. Nincs is kényelmesebb, mint beletenni a TAB-ba és megmutatni a képeket a rokonságnak, vagy visszanézni, merre jártunk.
Ezen kívül szemezgetek még az Acer A1-810-essel. Olvasgatom a fórumokat, melyikkel milyen problémák vannak. Azért egetverő gondok nincsenek. Látványosan mennek efelé az álak, emelkednek a paraméterek.De hol találsz te ilyen árakat? Vagy te nettóval kalkulálsz??? Mert sajnos a Refurbished Nexusra kevesebb a gari, ami engem zavar. Már egyszer megjártam, kell a gari a TABra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest