Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
misike001 #5139 üzenetére
1) telepitsd ezt es nezd meg, hogy valoban erzekel-e ott az erintokepernyo.
2) beallitasok app/rendszer szekcio/a tablageprol/build-szam pontra nyomj ra sokszor, hogy engedelyezd a fejlesztoi modot. Ha megvan a beallitasok app/rendszer szekcio/fejlesztoi lehetosegekbe belepve kapcsold be azt a fejlecben, majd itt a bevitel szekcio/erintesek megjeleniteset kapcsold be. Nezd meg, hogy visszajelzi-e az oprendszer a softbuttonok folott az erintest. -
Imike_80
aktív tag
válasz
misike001 #5141 üzenetére
Factory Resetre gondolt a kolléga. Menj bele a beállításokba és keresd meg a gyári beállítások visszaállítása menüpontot. Lehet, hogy valami app kavart be a tabletednek.
Fontos, hogy az adatokat mentsd el előtte, mert ez mindent törölni fog. Képeket, appokat, beállításokat, jelszavakat, mindent. Sok sikert, BÚÉK! -
misike001
csendes tag
Sziasztok! Problémám támadt hirtelen! Van egy ME 173X tabletem és ma reggeltöl függőleges állásban nem érzékeli a hom, vissza, alkalmazások stb gombok érintését! Bármelyik oldalára elfordítom , érzékeli a gombokat, csak az alap függőleges állásban nem! Kijelző hibára gyanakodtam, de oldal irányban elfordítva a kijelzőnek az a része érzékel mindent!
Előre is köszi a helpet! -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sikerül valahogy elcsesznem a rootolást,most ha böngészőbe írok akármilyen oldal csak https: ír be a böngésző elejére de ha kitörlöm a így http akkor bejön,A upc horizont go sem jön elő és a google player sem tudok csatlakozni.Mi képen tudnám vissza unrootolni ezt a készüléket? -
Mystixx
újonc
Sziasztok!
Mai nap vettem egy Asus MeMO Pad 8 ME181CX 16GB Refurbished tablet, White (Android) tabletet. ([link])
Minden faszán működött, kipróbáltam, elindult, tölteni is tudtam. Kipróbálás után töltőn hagytam és lezártam a képernyőt. Később, mikor ismét használni akartam, a készülék semmire nem reagált, semmit nem tudtam vele csinálni.
A készülékre van 1 év garancia, csak ajándékba lett volna karácsonyra.
Nincs valami ötletetek, amivel helyre tudnám hozni a tabletet, hogy bekerülhessen a karácsonyfa alá?
Köszi mindenkinek a választ és kellemes ünnepeket!
Üdv: Márk
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
#20749568 #5132 üzenetére
Támadt egy kis gondom, kérlek segítsetek. Asus Memo pad 7 (ME173X)
Vírusos volt. folyamatosan feltelepített minden hülyeséget, és közben 1-2 percenként kiírta, hogy ez meg az leállt. Volt már Hard reset is, recovery is, mindent megpróbáltam, végül elkezdtem formatálni, és új androidot rakni rá. Na ekkor jött a baj. mikor már az utolsó "download" jött, elvesztette a kapcsolatot a PC-vel, és azóta nem ad jelet magáról. bekapcsoló gombra nem reagál, még a bekapcs-gomb, hangerő gombra sem. Viszont amikor rádugom a gépemre, hallom a Windows felismeri, mert adja a hangot amit USB csatlakozásakor ad. viszont nem reagál. nem ismer fel eszközt külön. Egy ismerős szerint firmware csere, frissítés kell.
Na és itt jön a segítség kérésem. Hogy oldjam ezt most meg?
Előre is köszönöm a segítséget. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
moli.hu #5133 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát. Többszöri gyári visszaállítás, közben az összes vírusírtó program amit play-ről ingyenesen le lehet tölteni. Aztán a végén recovery-ből wipe cashe és wipe data/factory reset háromszor egymás után.
Most úgy néz ki, hogy jó, működik rendesen minden, remélem így marad. Raktam rá egy app locker progit, így nem tud telepíteni semmit a gyerek.Köszönöm a segítséget!
Üdv: Ákos
-
moli.hu
őstag
válasz
#20749568 #5130 üzenetére
ez kevesnek tunik, leirasa alapjan felinstallalt egy olyan kartevot, ami root jogosultsagot csinalt maganak, majd bemasolta onmagat a /system particiora, ezert marad meg factory reset utan is. ujra kell flashelni a gyari romot. utana fel kell rakni egy gyerek-korlatozo appot plusz egy reklamszurot.
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Van egy me173x tab a családban. A kisfiamnak sikerült mindenféle vírust és trójait összeszedni. Ezen felül állandóan felugrálnak ablakok, hogy ezt meg azt telepítsem.
A tab belassult és letiltja az érintőkijelző bizonyos részeit.Csináltam egy gyári visszaállítást, menüből és recoveryből is de a vírusok rajtamaradnak a gépen. Mondjuk ezt nem értem, hogy hogyan. Eddig bármi gond volt a gyári visszaállítás megoldotta a problémát.
Próbáltam vírusírtókat és trójai killereket de nem javult meg.A kérdésem, hogy hogyan lehetne totál legyalulni a gépet, vagy mit lehetne tenni?
Várom a segítő ötleteket.
Köszönöm!
Üdv: Ákos
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
segítsetek rootolásban és egy 4.4.2 rom felrakásban. Mit, honnan kell letöltenem?
Köszi!
-
makabanan
csendes tag
sziasztok! Van egy ilyen gépem, egyik napról a másikra nem tudom bekapcsolni, töltőn is volt már órákat, arra sem reagál semmit. Korábban volt olyan, hogy annyira lemerült, hogy csak bizonyos idő elteltével tudtam bekapcsolni töltés közben, mert annyira lemerült, most viszont semmi. Valakinek valami ötlet? garancia azt hiszem már nincs rá (2013.07. havi vásárlás)
köszi -
kige91
csendes tag
Sziasztok! ME70C-hez nem találtam külön topic-ot, ezért írok ide. Akadt egy kis gondom, a gépemmel, ami sajnos egy alacsonyabb röppenés végén repedt digitizerrel végezte. Be is tudtam hozzá szerezni egy nem is olyan drága pótalkatrészt, de bontás közben akadt egy kis gond. Az LCD csak és kizárólag fekete képet mutat, nagyon vigyáztam rá, mégis kicsit megsértettem az LCD ragasztott burkolatát. Véleményetek szerint menthető, vagy kuka az lcd is ezek után?
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Frissítettem a Tabot a PC-re letöltött ZIP fájllal, így biztonságosabbnak tűnt. A 4.4.2 legutolsó verziójánál vagyok. Egészen stabilnak tűnik a KK. Míg nincs valami kiforrott, nem sok helyigényű Loli, addig maradok ezen azt hiszem!
@ (#5117) moli.hu: Köszi szépen, megleltem a topicomat!
U.i.: Valamiért nagyon beszívott ez a Zen UI. Biztos csak az újdonság varázsa, meg LG és Samsunghoz vagyok szokva (amiket lecserélek Novára azonnal), de az Asusnál eszembe nem jutott UI-t cserélni.
-
allus
csendes tag
válasz
Chuzzlee803 #5030 üzenetére
Nem mondom, hogy egy csúcskészülék és a hardvernek megvannak a maga korlátai, de ettől függetlenül lehet rajta játszani, írom ezt úgy, hogy inkább a hardverigényesebb játékokat kedvelem. pl. Asphalt sorozat, N.o.v.a sorozat, Modern Combat sorozat, NFS sorozat, Fifa sorozat, Real Football sorozat, NBA2K sorozat, Dead Effect részei, Dead Trigger részei, Wild Blood, GTA, korábbi játékok, mint Dead Space, Mass Effect Infiltrator stb. Lehet, hogy hosszú is lenne mindent felsorolni. A Real Racing 3 erről a készülékről nem volt elérhető a play áruházban. Összességében elégedett vagyok a készülék teljesítményével játékok alatt, amit sikerült kipróbálnom az mind folyamatosan futott, lag egyáltalán nem volt. Bár nem kétlem, hogy egy csúcshardveren még kevesebb vagy egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni, de azért az élményfaktor így is adott.
-
updog
őstag
válasz
Imike_80 #5118 üzenetére
Megmondom őszintén, mivel két usert is csináltunk rá, nem hiszem hogy releváns infókat tudok adni
Néha megröccen, főleg user váltáskor, de ha összekapja magát (ilyenkor gondolom befrissít gyorsan mindent az adott usernek) utána használható.
AnTuTu még nem ment fel, mert tegnap este épp ilyen röccenős időszakban találtam meg, és inkább majdnem kivágtam az ablakonDe Youtube, PvZ2, Tv2 onlineról streamek, böngészés, a legtöbbször simán mennek, fagyás, ANR még sose volt, kicsit melegszik, de annyi. Akksi végtelenül bírja, ha nem használjuk, legutóbb 24 óra alatt 3%-ot merült (wifit ki kell kapcsolni, ez szerintem ilyen Lolli bug, a telefonom is nagyon merül ha a wifit éjszakára úgyfelejtem, simán -20-30%).
Ha jól használható a 4.x, akkor én nem jelentem ki, hogy frissíts
Ahogy érzed. Szerintem nem véletlenül adták ki a Lollit
-
ForgoLajos
csendes tag
Sziasztok,
Lehet off , és ha igen, akkor bocsi.
Hol tudok kérdezni, segítséget kérni Asus Memo Pad HD 7 , android újra telepítése témában?Előre is köszönöm a válaszokat,
Üdv, Lajos
-
Imike_80
aktív tag
Királyság. Nem voltam itthon és nem néztem a topicot. Na és jobb lett 5.0val? Nem lassult be? Nem eszik több RAM ot? Nem lett rosszabb az üzemidő? Fontos lenne, hogy maradjon gyors a kütyü. Viszont 4.3 picit furcsa már. Bár, túlzottan nem bánom. De azért csak korszerűbb az 5.0. Várom, mi a véleményed!
Üdv.
Ja, neked is 4-magos antutu szerint? -
moli.hu
őstag
válasz
Imike_80 #5112 üzenetére
"""egy refurbished ME70C típusú készüléket, ezért teszem is OFF-ba rögvest. Szóval Edigital szerint ez egy ME70C, 2 magos, Intel Z2520-as procival szerelt kütyü"""
szia, szerintem az ME176C neked jobban passzolo topik, mert annak is intel procija van, mig az ME176X-nak mediatek.
-
gabor20
tag
Tudom, hogy off, de hátha itt kapok választ. Jól gondolom, hogy az ME371-hez készült kijelzővédő fólia [link] felmegy az ME175-re is? Köszi!
-
updog
őstag
válasz
Imike_80 #5112 üzenetére
Nekem is megjött az edigis refurbished ME70C, nem sokat vártam tőle, de durván felülteljesít
24 órát simán bírt az akksi, úgy hogy nagyon sokat használtuk, nyomkodtuk, videóztunk stb. Egyszer-kétszer röccent meg, de ennél több app úgyse megy fel már rá, úgyhogy remélem ilyen sima marad a júzerexperience
Viszont, csekkold a beállításokban a rendszer frissítéseket, nekem 5.0-ig (most nincs nálam, de ha jól emlékszem, 2015.nov.-i frissítés) felment OTA gyárilag, szóval nem kell semmit hákolni
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Volt már egy ilyen HD 7-es Tabletem annak idején, amit imádtam, akkor is szépen pörgött a fórum! 10 óra kijelző idő nekem simán összejött vele. Csak aztán eladtam egy jobb reményében. Szerencsére a családban van még 1 ilyen kis kütyü, imádják azt is. Most viszont más ügyben írok, Edigital akcióban sikerült vennem egy refurbished ME70C típusú készüléket, ezért teszem is OFF-ba rögvest. De ennyit megért a HD 7-es emléke!
Szóval Edigital szerint ez egy ME70C, 2 magos, Intel Z2520-as procival szerelt kütyü. Én ezt elhiszem, hogy így van, de nekem Antutu tesztprogi 4 magos, 1,2 Ghz-es procit írt. Még a magokat is kiírta egyesével, melyik milyen frekvencián megy. Minden más egyezik az Edigital oldalon írtakkal (kivéve, hogy VAN benne GPS, amit E-digital nem tűntet fel).
A Tablet maga azt írja, hogy K01A a típusa. Erre viszont ME 70CX-et hozott az Asus hivatalos oldala. Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom milyen firmware-t lehet rárakni. Asus honlapja szerint ezek a firmware-ek rakhatók rá. Illetve itt jön a másik kérdés is, hogy van-e értelme? Most Android 4.3 van rajta. Nem nagyon laktam még be, éppen ezért is akartam kérdezni, hogy van-e rá valami jó kis ROM. Jelenleg nincs gond a 4.3-mal, ma tesztelni fogom, Offline navi lesz neki a nagy feladat. Illetve lehet, hogy a gyerkőc néz majd rajta mesét a hátsó ülésen. De azért csak érdekelne, van-e rá Lollipop, esetleg valami kiherélt 6.0?Köszi előre is, ha nagyon rossz helyen járok, hajtsatok el, de én nem találtam ehhez a kütyühöz külön Topicot.
-
moli.hu
őstag
válasz
moli.hu #5083 üzenetére
a regebben leirt biztonsagi masolat-modszerrel keszitett backup merete csokkentheto, mert a gyari frissitesek rendszeren vegzett valtoztatasai minden frissitessel "szemetelik" a system particiot, torolnek fileokat, filereszleteket hagynak az image file-on. Mivel a system egy szabvany ext4 filerendszeru particio, ezert ezt konnyen meg lehet tisztitani:
dd if=foobar.spflashtool bs=80740352 count=1 of=temp.img
dd if=foobar.spflashtool bs=$((0x4d00000)) skip=1 of=foobar-system.ext4
sudo zerofree -v foobar-system.ext4
cat temp.img foobar-system.ext4 > foobar-zeroed.spflashtoolen 206MB-ot sporoltam a gyari, altalam erintetlen mentes mereten igy, 860MB helyett 654MB lett 7zip tomorites utan. (a bloatware-telenitett backup merete meg csak 298MB)
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Lányomnak ilyen tablete van, 7hónapja. Állandóan azzal küzd, hogy "kevés a szabad terület". Gyári visszaállítás után 3 nappal is folytatja. Skype, videoszerkesztő van csak rajta. Amit lehetett áthelyeztem memóriakártyára de semmi javulás. Van hogy a skype nem indul el emiatt. Mi a túrót lehet ezzel kezdeni?
Köszi -
umfrider
senior tag
válasz
s.s.j.goku #5106 üzenetére
Szinte 100%, hogy nem lesz már rá semmilyen frissítés!
-
s.s.j.goku
tag
üdv
Memopad 7 ME173x-re nem fog érkezni semmilyen Android frissités?
vagy csak én nem találok semmit? 4.2.2. megy , gép szerint naprakész..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvani gyártó megint táblagéppel támad, amit a nagyon gyors és szép kezelőfelület, hosszú üzemidő és igazán kedvező ár jellemez.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest