Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Üdv!
Fél éve van nálam egy ilyen használt készülék. Eddig hibátlanul ment, de nemrégiben előjött a micro USB kontakthibája. Ma jött vissza a szervizből. Csináltam egy gyári visszaállítást a beállításokból és azóta durván 10 percenként teljesen lefagy. Először már a varázslónál kezdte és azóta körülbelül tízszer előadta a legkülönfélébb helyzetekben. Beállítás, app drawer, index, GMail, Boot! stb.. Az egyik alkalommal érdekes volt, hogy megfagyott, de a Play Store app frissítésének folyamatjelzője ment a értesítési sávon.
Azóta csináltam még kétszer HR-t, egyszer a recoveryből is.Mi baja lehet? Hardveres, vagy szoftveres? Van más megoldás, minthogy visszaküldjem a szervizbe?
-
kasaf1
tag
Sziasztok,
A hárombetűs navigáció fut ezen a készüléken? Ez lenne a fő funkciója, valamint a böngészés. A szüleimnek vennék egy ilyet a meglévő gps helyett...
Előre is kösszép a választ! -
Mezcal
addikt
Vennék egy ilyen tabletet, van-e valami általános hibája? Refurbished készülék.
-
zivi
csendes tag
Valakinek sikerült itt az alábbi Asus memo pad 8 me181cx készülélet rootolni? sehogy sem akar összejönni. sajnos eddig sem a tableten, sem pedig a pc az eddig kipróbált összes programmal nem tudtam megcsinálni.
-
Kiky007
csendes tag
Na végre sikerült rootolnom.
Oszt láss csodát, megy rajta ami eddig nem, igaz sokat még nem próbáltam, a navi volt a lényeg, meg az Emporeát próbáltam. Mérges is voltam, hogy még az sem fut...
Eddig csak rootolt készülékeim voltak (vagy ha nem, használatbavétel előtt rootoltam), nem is értem miért kell ily módon korlátozni a felhasználókat. Megvettem, enyém, had csináljak vele, amit akarok... -
Üdv
me181cx masinához szeretnék tokot venni, valami olyat amivel meg tudom állítani, filmnézés, olvasás miatt, és persze ha nem használom, rá tudom hajtani a kijelzöre.
Ti milyen tokot használtok ?
-
yetee
tag
Az xda oldalon van recovery megoldás me181c-hez. Kérdésem, hogy valaki kipróbàlta màr?
Link itt: http://forum.xda-developers.com/android/help/asus-memo-pad-8-me181c-tethered-cwm-t3006382A bootloader továbbra is zárva.
-
Kiky007
csendes tag
Senki többet először?
-
Kiky007
csendes tag
sajna nem megy.
Sikerült már valakinek valamelyik változatot elindítani? -
Kiky007
csendes tag
Hali!
Melyik Primo fut el a gépen?
Az Israel-t letöltöttem, de nem indul. -
Tina77
csendes tag
Sziasztok!
Nem találok olyan topikot, amiben az ASUS MeMo Pad 8 ME 581C-ről lenne szó.
Ilyen tabletje nincs valakinek? Tapasztalatok érekelnének!
Köszi. -
khalox
őstag
válasz
realmadrid #185 üzenetére
Igen jól boldogul a játékokkal is. Csak ajánlani tudom. Megelégedéssel használjuk.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok !
Ide is beírom, a most 45-ért kapható Atomos 1.3-1.8-ig menő négymagos 8"-as tábla mennyire használható ? Igazából a kisfiamnak venném, nem túl nagy igényekhez. Viszi a mostani játékokat ? Nem FPS-re gondolok, hanem autós, repülős félékre pld.
[Ez volna] -
Tibcsi21
csendes tag
Sziasztok!
Android 5.0 frissítés már megjelent valakinek?
Ha igen, akkor mi a tapasztalata? -
istyukiraly
csendes tag
Igen arra rájöttem ezen soha nem fogom kinyitni a bl-t, ennek a tab-nak a telepítését csak szervíz kábellel lehet megoldani.
-
Gyb001
senior tag
válasz
istyukiraly #180 üzenetére
A bootloader nyitás egyik inteles eszközön sem lehetséges
-
istyukiraly
csendes tag
Am shanya83 látom a korábbi hozzászólásaidból, hogy mi az oka annak, hogy ki akarod root-olni az ASUS-odat, nem muszáj ki root-olni azért, hogy SD kártyán tudj másolni ahoz elég az X-plore fájl menedzser és azzal már root nélkül is tudsz SD-ről SD-re vagy készülék-ről SD-re másolni ill áthelyezni. De ha root-olsz akkor bármelyik fájl menedzser-el tudsz másolni/áthelyezni. Root-olni pedig az RootZenFone alkalmazással lehet azt be is linkeltem, nekem azzal sikerült a root.
-
istyukiraly
csendes tag
Megpróbáltam SD-ről telepíteni az alábbi Rom-ot UL-K011-WW-3_1_23_172 de nem sikerült mert mikor a készülék (ASUS memo pad8) telepítette a ROM-ot közbe Hibát írt ki és csak úgy újraindult bár igaz, hogy nem csak ezt a ROM-ot de semmi zip update-t nem enged vagy nem tud felrakni. Am az a sejtésem, hogy azért mert a Bootloader az le van zárva vagy is előtte unlockolni/feloldani kell, am azt nem tudom, hogy annak mi az értelme, hogy a Bootloader-t lezárják, de biztos, hogy meg van a maga oka szal nem tudom. De megpróbálom Unlock-olni.
-
istyukiraly
csendes tag
Hali az utóbbi link valóban nem jó de ha a felsőt használod akkor jó lesz annyi, hogy ki kell másolnod és be kell illesztened az URL sávba. Am a kérdésemre szeretnék választ kapni a ROM-al kapcsolatban, illetve közbe lenne még kérdésem mégpedig az hogy az ASUS memo pad 8-hoz van e olyan driver ami jó win xp-re? A válaszokat előre is köszönöm.
-
shanya83
tag
válasz
istyukiraly #177 üzenetére
nekem sajnos nem működik a link. valamit rosszul csinálok?
-
istyukiraly
csendes tag
[link] itt a link
-
istyukiraly
csendes tag
Ezt kell fel rakin a root-oláshoz ennyi.
chrome-extension://bigefpfhnfcobdlfbedofhhaibnlghod/mega/secure.html#!QN8VmSrK!fqbjvRItJ3QYljWvrAVSlbyUr2XfW8FO9xLCzc4T0AY -
istyukiraly
csendes tag
Hali az lenne a kérdésem, h
ezeket a rom-okat hogyan kell telepíteni gépről vagy SD kártyáról recooveryből?
Asus memo pad 8-ra kellene. A válaszokat előre is köszönöm.kernel
rom
For WW SKU on
For BBY SKU onl
For JP SKU on -
bugizozi
őstag
-
lazlo007
csendes tag
ME181CX (8GB) rootolását letudná valaki írni nekem részleteset mit hogy kell csinálni?
-
jopont
senior tag
Asus ME181CX-et teszteltem töltés nélkül. Szerintem nem olyan rossz folyamatosan futó navi mellett. A fényerő majdnem maxon.
-
Gyb001
senior tag
Azt sajnos az asuson nem tudtam kipróbálni. 1 nap után megadta magát.
A lenovon lazán bír egy napot. Most 5 órája üzemel, 80% on az aksi. Ebben volt kb félóra böngészés,félóra játék. Wifi,gps mindig megy kb 50℅ on van a fenyerő. Plusz meg rengeteg dolog fut a háttérben. Gmail,facebook,k9 mail...Wifi ,gps nelkul egy éjszaka alatt 2-3% ot merül
-
Gyb001
senior tag
Nekem volt me 181c-m és most egy s8-50 em van. A két rendszer között ég és föld a különbség.
Az s8-50 en nincs az hogy görgetek a menüben és megakad.....
Tény hogy melegszik. De bőven mesze van a z intel által meghatározott maximumtól. 2 óra játék alatt(több féle játék) a max 65 fok volt. Úgy hogy a tok leszigeteli kívülről. Szerintem nem rosz az intel,android összeállítás csak még kiforralan. -
patow
senior tag
válasz
shanya83 #161 üzenetére
Régi androidos vagyok ,töbször visszaraktam gyári alapra és úgy is merül ha a wifi be van kapcsolva, a procit is monitoroztam, az aksit is, de nem fut semmi érdemleges a háttérben,valami olyan pörgeti a procit ami nem látható. Ma felhívtam az asust és tudnak a moltam88 kolléga által is említett bugról,de csak továbitani tudják az asusnak és majd egyszer talán javítják majd.Nekem viszont így nem franko úgy hogy ma visszaküldtem ahol vettem és marad az előd modell az me180a ami stabil és 2-3% egy éjszaka. Egy hét alatt két készülék járt nálam, sok mindent próbáltam rajta de szerintem ez az inteles asus több sebből vérzik és ugyan ez a gond ahogy olvastam az inteles lenevo s8-50-el is (melegszik,gyenge üzemidő,és sok minden nem fut rajta rendesen) Azért köszi mindent .sziasztok.
-
patow
senior tag
válasz
shanya83 #159 üzenetére
Kösz ha megkérhetlek nézd meg légyszi ha maxra fel van töltve akkor menyi kijelző időt tudsz kihozni belőle de ne százalékban hanem órában, és ha este nem használod mennyit merül egy éjszaka százalékban.Nálam legnagyobb baj az hogyha kikapcsolom a wifit akkor nem engedi alvó módba és egy éjszaka kb 8 óra alatt esik 30%-ot. Ha bekapcsolva hagyom a wifit akkor óránként 1% fogyasztása van amit még így is sokallok mert itt van mellette a régebbi asus me180 ami egy éjszaka kb 8 óra alatt fogyaszt 2-3% ot.
-
shanya83
tag
Azt még nem figyeltem, hogy mennyit eszik, majd figyelem, az előző tabletemhez képest kevesebbet eszik.
Viszont a mostani állás a tablet szerint: 76%-on van az aksi, 14ó5p nem volt töltve, és 76% a képernyő.kikapcsolt kijelzővel, a tegnapira emlékszem: ~7 óra alatt ~5%. kikapcsolt wifi-vel és bluetooth-al.
-
shanya83
tag
Nagy nehezen kitudtam szedni a demo módot. Most már inkább kérek segítséget, hogy lehet megcsinálni a SD kártyán a másolást. ASUS MeMO Pad 8 (ME181C) tabletem van.
Majd elkezdtem szépen olvasni a hozzászólásokat, és rájöttem, hogy amiket csináltam már mindenki (vagy hát sokan) már megcsinálták.
Nekem viszont nem megy azzal a RootZenFone-1.4.6-4r.apk-val sem.
-
shanya83
tag
Na jó, mi van akkor, ha nem figyeltem és mindig bejön a demo mód? Mert mondjuk root közben nem kapcsoltam ki a wifit?
-
shanya83
tag
Másnál is van olyan, hogy TC-ben másolna bármit (rendezgetne) SD káryáról, SD kártyára, de valami root jogos hibát izét ír ki minden egyes fájlnál és úgy tűnik, hogy nem másolja át....
-
patow
senior tag
Sziasztok,sajna bele estem én is az akumlátor drasztikus fogyasztási problémába,és a második készülék a csere után is ugyan ezt produkálja. Teszteléseim alapján a következőket figyeltem meg , ha a wifit kikapcsoljuk
nem megy le alvó módba hanem 600mzh-en megy a proci, de látható program semmi nem fut a háttérben, az aksit meg húzza le ezerrel, képes egy este 30-40 %-ot merülni.Ha a wifi állandóan be van kapcsolva akkor működik az alvó mód és nem pörög a proci de az állandó wifi azért megnöveli a fogyasztást bár közel sem annyira mintha le lenne kapcsolva. Most állandó wifivel megy nálam, de ez szoftveres búg az asustól elfogadhatatlan,hatalmas hiba,és nem akarom elhinni hogy ezt nem vették észre.Írtam nekik egy két keresetlen szót, ha lesz rá válasz megosztom veletek,bár sok jót nem várok. -
bugizozi
őstag
Szia!
Nekem kisebb-nagyobb gondjaim rengeteg jatekkal voltak:
Plants vs Zombie 2: menüben nagyon akad, játék közben néha akad, néha kilép
Asphalt 8: néha akad
Peggle: néha akad
Dinner Dash: első indításnál néha kilép, ha egyszer elindul akkor jó
CSR racing: pár hónapja próbáltam egyszer, akkor el se indultAmivel sose volt gond:
Cut the rope összes verziója: nagyon pöpecül és gyorsan futEzeken kívül ha érdekel valamelyik jatek szólj és kipróbálom
-
Csabi04
tag
Milyen játékok nem mennek intel porci alatt?
-
patow
senior tag
Megoldódott ,átdugtam egy másik usb portba és jó lett
-
patow
senior tag
Heló,sajnos újabb probléma ha pc-re kötöm látja a tabot de nem enged másolni sd-re vagy a belső memóriára sem ez nálatok is így van? ez így elég gázos,vagy van rá valamilyen program amivel lehetséges.Választ előre is köszönöm.
-
patow
senior tag
Sziasztok ,tudnátok segíteni mert nem találom a gps be és ki kapcsolásának lehetőségét
-
Gyb001
senior tag
Ugyan már nincs ilyen gépem. De bemásolom hogy hosszas kereséstől kímeljelek meg titket.
Azóta, hogy az Intel belépett az Androidos telefonok és tabletek piacára nem létezik egy általuk tervezett és gyártott processzorral szerelt készülékre sem custom ROM. Ennek pedig már három éve, szóval nem úgy néz ki, hogy bárki is szeretne ezen változtatni.
[link] -
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
A szüleimnek van egy ilyen készüléke és olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy GPS szoftvert milyet használtok rajta ami jól is működik(lehetőleg ingyenes)? Vmi Sync cuccot szedtem le, de nem igazán vált be, akad, lassú a betöltése. Igazából navigálási célra is szeretnék használni, de csak szimplán 2D semmi hiper szuper dologra nincs szükség, az utat mutassa és ha lehet frissíteni lehessen.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Az Android 4.4 "feature" hogy csak az owner felhasználó látja az SD kártyát, a másik felhasználó nem?!
Áthelyeztem egy alkalmazást SD kártyára és csak az owner tudta elindítani, a másik nem
-
jopont
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550264&page=18
Állítólag már lehet rootolni a 181cx et! Majd ha egy hét múlva haza megyek, megpróbálom. Utolsó hozzászólás
-
Gyb001
senior tag
Én búcsúzok innét. Nem tudnak cserekészüléket adni és nem javítható. Levásárolhatom az árát.
ilyet veszek.
[link] -
tivadar9
csendes tag
-
Gyb001
senior tag
Már két napja csak azt keresem/kérdezem hogy van/lesz e rá recovery de jelenleg nem csinál senki.
-
Gyb001
senior tag
Nekem C-m van (16gb)
Szerintem a VM Heapsize al,swap,zram lehetne valamit trükközni. [link] ez is lehet segít valamit.
Viszont amíg nem csinál rá valami egy cwm et (nandroid backup) addig nem ajánlott semmi ilyet csinálni vele. -
gps76
őstag
Na Te vagy a mi emberünk. Be is linkelnéd?
Ugye neked is 181CX tablet van?
Valahogy azt kellene megoldani,hogy több ram-ot használhasson a gép,mert elég hamar bezárogat dolgokat,miközben még 300 MB körül mutat szabadnak. Szerintem az időnkénti beakadások is ettől vannak,szarul kezeli a memóriát. Vagy van valakinek ötlete mit lehetne kezdeni ezzel a problémával? Letiltogattam amit engedett dolgokat,kicsit javult a helyzet,de még mindig előfordul fagyi,meg zárogatás. -
Gyb001
senior tag
MIvel a gépem még szervízben van ezért asus oldaláról letöltöttem a kernel forrásást és a teljes romot.
Elég érdeked dologra bukkantam.
Nincs rajta hdmi kimenet de van HdmiSettings.apk .
Intel procis de van AMDFirmwareUpgradeTool.apk
Elvileg nem támogatott a widi de a az is van benne
Tartalmazza a busybox ot. ami elvileg a root parancsok egyszerűsítése miatt kell. -
tivadar9
csendes tag
32 v 64 gb- os micro sd-t kezel?
-
Gyb001
senior tag
Szerintetek mennyi ideig tart egy készülék cseréje?
Szombaton (munkanap volt) vitte el a futár a csomagot. Mivel vásárlás utáni 3 napon belül romlott el így cserélni kell nekik. Valakinek ötlet hogy mikorra várható? emailre nem válaszolnak. (aqua.hu) -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik valami gyors gomb arra, hogy az összes megnyitott alkalmazást egyszerre bezárjam és ne egyesével kelljen? A Samsung telomba pl ha látom a futó progikat, akkor nem kell egyesével oldalra húzni mindet hanem van egy seprű gomb és bezárul mind. Itt az Asus-nál nincs ilyen?
Köszönöm!
-
gps76
őstag
Igen,ki is írja hogy mit,hogy csináljak de a demó mód akkor miért lesz utána? Vagy nem kapcsoltam ki 5-10 másodperc után,hanem később? Lehet tényleg működik a dolog,mert a demó módhoz,hogy eltüntesse a gyári visszaállítás menüt,meg hogy elaltatás után magától bekapcsolja kijelzőt gondolom root kell,csak 10 s után kezdené a demó módot letölteni,telepíteni csak azt nem várjuk meg.
-
jopont
senior tag
Sajnos nekem nem sikerül a root. Valakinek bármi ötlet erre me181cx, köszönöm előre is. Nekem a rootzenfon csak beteszi demo módba, majd kiírja, hogy failed :-(
-
jopont
senior tag
Sziasztok. rootolni sikerült már valakinek? Nem tudok így sd kártyára írni. Nagyon fontos lenne. Nekem a 8 gb-os verzió van. me181cx
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Próbált már vki Viberrel video telefonálni? A sima hanghívás megy de a videos ikon inaktív. Illetve ha a másik fél rábök akinél aktív akkor ott kiírja h én nem tudok videohivast fogadni
Előre is köszönöm a segítséget
-
Gyb001
senior tag
Na végül nem jutottam semmire a géppel. Leírok pár hasznos információt hogyha valakinek kell ne tököljön ennyit vele.
A garancia úgy működik hogy először írni kell a [link] oldalon az asusnak ha ők nem segítenek 48 órán belül akkor lehet küldeni a gépet.
De előtte regisztrálni kell a gépet a [link] oldalon.
Nem árt tudni
Eee Pad kategóriában van a tablet.
Firefoxban valamiért nem működik a befejezés gomb
HA azt írja az üzenet küldésekor hogy nincs kitöltve de közben mindent kitöltöttetek, akkor a felhasználói profilotokba nincs beírva a lakhely. -
Gyb001
senior tag
Ilyennel találkozott már valaki?
ELőbb kockultam plant vs zombies el. Lefagyott a játék. semmire nem reagált nyomtam hosszan a beapcs gombot. És azóra csak a háttérvilágítás kapcsol be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G4 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest