- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus Memopad HD 7-em, sajnos eléggé ramaty állapotban. Konkrétan tégla állapotban. Rövid storyja, hogy a kislányomnak vettem,de fel vagyok háborodva, hogy a 8GBos belső memória ellenére annyira tele volt pakolva előre telepített programokkal, hogy egy gyerek nem tud rátelepíteni 20nál több kis programot (ha jól emlékszem kb a 8GB-ból maradt neki max 1.5-2Gb) !!???? Egy normálisabb játék az 500-1000 Mb
Vettem bele külső memóriakártyát is de annyira szar a gyári software hogy az alapból installált programokat nem engedte kirakni oda, hogy onnan fussanak, ráadásul új játék feltelepítésekor sem volt semmilyen lehetőségem vagy beállítási módom arra, hogy alapértelmezésben az SD kártyára installálja azokat. Szóval Rootolta nekem egy gyerek, és le lettek törölve a progik (így sem lett tökéletes mert mindig fel akarta installálni magát a sok szemét úkjra, de több lett a hely picit)...sajnos vmilyen új frissítés jött ki pár hete, talán az 5.0-ás? lehet az? felinstalláltam, újraindítottam és azóta KAKUKK, max a loading screen, restart és erlőlről. A bootloaderbe ha sikerül is belépnem nincs benne semmilyen install vagy wipe, reset, reinstall opció...gondolom ezt is kicserélték. szóval ez így egy TÉGLA.
nem vagyok szaki, de a srác aki csinálta mág londonban él, és a neten nem találtam megoldást. Tudnátok valami linket adni hol és hogy kezdjem el? azt hiszem ME173-as...ha jól emlékszem...
köszönöm
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 26
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest