Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus Memopad HD 7-em, sajnos eléggé ramaty állapotban. Konkrétan tégla állapotban. Rövid storyja, hogy a kislányomnak vettem,de fel vagyok háborodva, hogy a 8GBos belső memória ellenére annyira tele volt pakolva előre telepített programokkal, hogy egy gyerek nem tud rátelepíteni 20nál több kis programot (ha jól emlékszem kb a 8GB-ból maradt neki max 1.5-2Gb) !!???? Egy normálisabb játék az 500-1000 Mb
Vettem bele külső memóriakártyát is de annyira szar a gyári software hogy az alapból installált programokat nem engedte kirakni oda, hogy onnan fussanak, ráadásul új játék feltelepítésekor sem volt semmilyen lehetőségem vagy beállítási módom arra, hogy alapértelmezésben az SD kártyára installálja azokat. Szóval Rootolta nekem egy gyerek, és le lettek törölve a progik (így sem lett tökéletes mert mindig fel akarta installálni magát a sok szemét úkjra, de több lett a hely picit)...sajnos vmilyen új frissítés jött ki pár hete, talán az 5.0-ás? lehet az? felinstalláltam, újraindítottam és azóta KAKUKK, max a loading screen, restart és erlőlről. A bootloaderbe ha sikerül is belépnem nincs benne semmilyen install vagy wipe, reset, reinstall opció...gondolom ezt is kicserélték. szóval ez így egy TÉGLA.
nem vagyok szaki, de a srác aki csinálta mág londonban él, és a neten nem találtam megoldást. Tudnátok valami linket adni hol és hogy kezdjem el? azt hiszem ME173-as...ha jól emlékszem...
köszönöm
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest