Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Smith890
üzenetére
Nekem utóbb olyan hibával volt szervízbe, hogy a gép nem kapcsolt be. Töltőn sem, anélkül sem. Nekem ezt kb. 3 nap alatt megoldották (mivel be tudtam utána kapcsolni, így a szervízelés sikeres volt).
A mostani hiba (ami már akkor is létezett, csak elfelejtettem megírni nekik), hogy a memóriakártyát random módon leválasztódik és ha nincs szerencsém, csak úgy lehet újracsatlakoztatni, ha restartolom a tabot. Hétfőn jutott el a Cordonhoz, tegnap már jelezték, hogy kész.
Kíváncsi leszek, mi lesz a papírra írra. Az itteni tapasztalatok alapján alaplap csere, ami ebbe az időintervallumba bele is férne (nem tudom ezt ott helyben meg tudják-e oldalni). Remélem nem lesz gond, mert lassan lejár a garanciaidő.
Egyébként én simán visszaküldeném nekik az eredeti hibák leírásával, akár az akksi lemerített állapotában.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest