Új hozzászólás Aktív témák

• gergom91

tag

Az én tabom az első szériából való, tavaly szeptemberi, minden nap órákat nyúzom ami az akkumulátor élettartamjában már kezd jelentkezni. Este 10kor vettem le a töltőről, ma délelőtt 10kor néztem rá először. Alvó állapotban 85%ra esett vissza. Olyan 6 óra körülre esett vissza a használati idő, ami azért még mindig elfogadható összehasonlítva más gyártók gépeivel.
    Egyetlen percet nem volt még rajta fólia, de megtakarítva nem lehet megkülönböztetni az öcsém gépétől, aki két hete vette. A hátlap karcos már a műanyag forgatható tok miatt, de különösebben nem érdekel. Alap rom van rajta, de nekem tökéletesen megfelel, volt már hogy úgy fagyott meg a kezdőlap, hogy csak az újraindítás segített, de összesen vagy 3szor.
    Viszont a kártyaolvasóval régebben is volt gondja, gondolt egyet és leválasztotta, majd megint felismeri, majd megint le... Na most már semmilyen kártyát nem olvas, míg a másik ilyen tab gond nélkül. Ha ilyen panasszal beviszem garanciába mit csinálnak vajon vele? És kérhetek-e esetleg új akkumulátort is?

Új hozzászólás Aktív témák