Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks
üzenetére
Az erőforrásigény csupán a filmen múlik, amennyiben a tab tudja az adott formátumot hardveres gyorsítással lejátszani (mxplayer-ben ugye lehet ezt váltani, hw-re érdemes rakni alapból, amennyiben problémás átrakhatjuk sw-re), úgy sokáig bírja, szoftveres lejátszás esetén az idő csökken.
Én nem szoktam sokat filmezni rajta, így nem tudom elmegy-e 8 órát, de mindenképp meg vagyok elégedve az akkuidővel. Bekapcsolva szoktam hagyni az energiagazdálkodást is (alacsonyabb maximális órajelen megy a proci), az is dobhat az üzemidőn és a filmezést szerintem nem fogja befolyásolni egyáltalán (talán sw-es lejátszás esetén valami nagy bitrátás anyagnál).
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest