- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks #2232 üzenetére
Az erőforrásigény csupán a filmen múlik, amennyiben a tab tudja az adott formátumot hardveres gyorsítással lejátszani (mxplayer-ben ugye lehet ezt váltani, hw-re érdemes rakni alapból, amennyiben problémás átrakhatjuk sw-re), úgy sokáig bírja, szoftveres lejátszás esetén az idő csökken.
Én nem szoktam sokat filmezni rajta, így nem tudom elmegy-e 8 órát, de mindenképp meg vagyok elégedve az akkuidővel. Bekapcsolva szoktam hagyni az energiagazdálkodást is (alacsonyabb maximális órajelen megy a proci), az is dobhat az üzemidőn és a filmezést szerintem nem fogja befolyásolni egyáltalán (talán sw-es lejátszás esetén valami nagy bitrátás anyagnál).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest