Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
Sziasztok!
Eddig csak megfigyelője voltam a fórumnak, de mostmár csak leírok 1-2 dolgot.
Szeptember elején vettem én is egy ilyen tabot, nagyon tetszik és tökéletesen működik pár apróságot leszámítva. A kamerát eddig nem igazán használtam, viszont az elmúlt pár napban jó lett volna készíteni pár képet de nem jött össze... Az első kép készítése után megfagyott az egész tab, nem reagált semmire, csak a bekapcsológomb hosszan lenyomásával sikerült egy újraindításra kényszeríteni. Második próbálkozásra már rendesen készít képet, de amikor mozgatom a kamerát, laggol a kép amit látok (sajnos nem tudtam értelmesebben megfogalmazni, remélem érthető), és néhány készített kép után a "kamera alkalmazás sajnos leállt"...
A kártyaolvasóval nekem is gondom van, van hogy csak 3. próbálkozásra ismeri fel a kártyát, és ha fel is ismeri, 1-2 perc után írja hogy nem várt leválasztás történt. Próbáltam több kártyával is, mindegyiknél ez a probléma, viszont más készülékben hibátlanul működnek.
A harmadik problémám a hangerővel van, youtube-on a "közepes" hangerő is ugyanolyan hangos mint ha maximumra lenne csavarva, ha maximumon van és leviszem a hangerőt akkor lehalkul, majd szép folyamatosan megint visszaerősödik.
A megoldásokra bármilyen választ szívesen elfogadok.
Nem tudom hogy ilyen problémákkal ha visszavinném a tabot (MM-ben vettem), nem kötnének-e belém, illetve ha visszaveszik ilyen problémával, akkor szervízbe küldik, vagy egy másik készüléket kapok? A kártyaolvasóval olvastam hogy többeknek gondja van, esetleg szériahiba is lehet, nem tudom hogy lehet-e ilyenkor cserét igényelni.A válaszokat előre is köszönöm
Üdv: Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest