- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
Sziasztok!
Eddig csak megfigyelője voltam a fórumnak, de mostmár csak leírok 1-2 dolgot.
Szeptember elején vettem én is egy ilyen tabot, nagyon tetszik és tökéletesen működik pár apróságot leszámítva. A kamerát eddig nem igazán használtam, viszont az elmúlt pár napban jó lett volna készíteni pár képet de nem jött össze... Az első kép készítése után megfagyott az egész tab, nem reagált semmire, csak a bekapcsológomb hosszan lenyomásával sikerült egy újraindításra kényszeríteni. Második próbálkozásra már rendesen készít képet, de amikor mozgatom a kamerát, laggol a kép amit látok (sajnos nem tudtam értelmesebben megfogalmazni, remélem érthető), és néhány készített kép után a "kamera alkalmazás sajnos leállt"...
A kártyaolvasóval nekem is gondom van, van hogy csak 3. próbálkozásra ismeri fel a kártyát, és ha fel is ismeri, 1-2 perc után írja hogy nem várt leválasztás történt. Próbáltam több kártyával is, mindegyiknél ez a probléma, viszont más készülékben hibátlanul működnek.
A harmadik problémám a hangerővel van, youtube-on a "közepes" hangerő is ugyanolyan hangos mint ha maximumra lenne csavarva, ha maximumon van és leviszem a hangerőt akkor lehalkul, majd szép folyamatosan megint visszaerősödik.
A megoldásokra bármilyen választ szívesen elfogadok.
Nem tudom hogy ilyen problémákkal ha visszavinném a tabot (MM-ben vettem), nem kötnének-e belém, illetve ha visszaveszik ilyen problémával, akkor szervízbe küldik, vagy egy másik készüléket kapok? A kártyaolvasóval olvastam hogy többeknek gondja van, esetleg szériahiba is lehet, nem tudom hogy lehet-e ilyenkor cserét igényelni.A válaszokat előre is köszönöm
Üdv: Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest