Legfrissebb anyagok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #279 üzenetére
Ki lett próbálva sok helyen a töltés, ahol eddig szarakodott, jelentem, jól működik! Tehát ez megjavult. Viszont touch misaction már megint előjött "hálistennek". Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam, hogy jelenítse meg az érintéseket, a kijelző közepén, alul, az vízszintesen tekintve az alsó negyedének tetején történt, természetesen úgy, hogy hozzá sem értem. Valószínűleg ezzel együtt fogok élni, mert nincs kedvem megint elvinni harmadszor szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest