- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #264 üzenetére
Na megvolt a masodik szervizkor is, most reszletesen leirtam a hibaleirasba mindent, azt is, hogy az elozo szervizeleskor mi volt a baj es mi javult meg. Felig nevetek felig sirok, mert a kijelzot megint kicsereltek, es most mar szerencsere se feher folt nincs rajta feher hatternel, se nem vilagit be felul a led, ugyhogy eddig oke. De hogy a toltokabel hibajat azzal oldottak meg, hogy a power buttont csereltek, nekem ez mar magas... A kabel latszott, hogy nem zsiruj, meg nem volt irva, hogy cserelve lett, ezert gondolom, hogy ugyanazt a szart adtak vissza. Azert akkora gaz nincs, mert eddig nem produkalt insufficient charger current toast-uzenetet es nem utasitotta vissza a toltest.
Tehat most boldog vagyok, hogy minden klappol, csak felek, ez a toltes problema elo fog jonni...
Meg amig nem volt, elvoltam nelkule is valamennyire, optimus g 4,7es kijelzojen is tudtam filmet nezni (persze annyira nem nagy elmeny, de elmegy), es igazabol egy windowsos subnoti lehet jobban megfelelne nekem, mert office, fejlesztokornyezetek, programozas lehetosege, egyeb windows only dolgok hianyoznanak neha... Csak annal meg a kevesebb uzemido, szarabb kijelzo lenne a kompromisszum... Asusnak vannak ilyen windowsos tablet/noti hibridjei, azokrol van vkinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest