- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #282 üzenetére
Egyre k*rvaidegesítőbb, hogy megint jelen van a touch misaction... PDF-et olvastam és össze vissza szarta magát. Filmnézés közben is párszor előjött, hogy össze vissza nyomkodta magától. Meg volt jelenítve a kijelzőérintés (fejlesztői beállításokban kapcsoltam be, mint már említettem) és most 3 db érintést érzékelt egyvonalban a kijelző felső 1/3-a és 2/3-a határán horizontálisan.
Gratulálok az Asus szerviznek, hogy az első javításkor touch misactionnel, kijelző fehér folttal és töltőhibával küldtem be, majd visszakaptam szarul visszaillesztett, led bevilágítós, de nem touch misactionös kijelzővel, ugyanazzal a szar töltővel, aztán a második javításkor visszacserélték egy nem bevilágítós de touch misactionös kijelzőre. Úgy néz ki nem tudják hibátlanra megcsinálni, de nem hagyom annyiban, elviszem akkor 3-adszor is... 1 év alatt 3 szerviz azért kissé k*rvagáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged