- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Raspberry Pi
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #282 üzenetére
Egyre k*rvaidegesítőbb, hogy megint jelen van a touch misaction... PDF-et olvastam és össze vissza szarta magát. Filmnézés közben is párszor előjött, hogy össze vissza nyomkodta magától. Meg volt jelenítve a kijelzőérintés (fejlesztői beállításokban kapcsoltam be, mint már említettem) és most 3 db érintést érzékelt egyvonalban a kijelző felső 1/3-a és 2/3-a határán horizontálisan.
Gratulálok az Asus szerviznek, hogy az első javításkor touch misactionnel, kijelző fehér folttal és töltőhibával küldtem be, majd visszakaptam szarul visszaillesztett, led bevilágítós, de nem touch misactionös kijelzővel, ugyanazzal a szar töltővel, aztán a második javításkor visszacserélték egy nem bevilágítós de touch misactionös kijelzőre. Úgy néz ki nem tudják hibátlanra megcsinálni, de nem hagyom annyiban, elviszem akkor 3-adszor is... 1 év alatt 3 szerviz azért kissé k*rvagáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest