Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Egyre k*rvaidegesítőbb, hogy megint jelen van a touch misaction... PDF-et olvastam és össze vissza szarta magát. Filmnézés közben is párszor előjött, hogy össze vissza nyomkodta magától. Meg volt jelenítve a kijelzőérintés (fejlesztői beállításokban kapcsoltam be, mint már említettem) és most 3 db érintést érzékelt egyvonalban a kijelző felső 1/3-a és 2/3-a határán horizontálisan.
Gratulálok az Asus szerviznek, hogy az első javításkor touch misactionnel, kijelző fehér folttal és töltőhibával küldtem be, majd visszakaptam szarul visszaillesztett, led bevilágítós, de nem touch misactionös kijelzővel, ugyanazzal a szar töltővel, aztán a második javításkor visszacserélték egy nem bevilágítós de touch misactionös kijelzőre. Úgy néz ki nem tudják hibátlanra megcsinálni, de nem hagyom annyiban, elviszem akkor 3-adszor is... 1 év alatt 3 szerviz azért kissé k*rvagáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest