Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Ez a cucc veri a pár évvel ezelőtti laptopokat, szerintem régebbi játékok simán elfutnak rajta. Már csak egy wireless billcsi meg egér kell hozzá, és lehet tolni a faxa régi játékokat. Király.
(Konkrétan YT-on ezen még Crysis 1-et is futtatnak, és egész jól megyeget rajta.)Szerintem minél több ilyen cucc kéne. Mondjuk egy z3770-es procinak, egy teljes értékű USB-nek, egy normális SSD-nek, és egy kicsivel jobb anyaghasználatnak örültem volna, még akkor is, ha az megdobta volna az árát pár tízezressel. Én még várok az ilyesmi beszerzésével, míg lesz egy kicsit komolyabb cucc, de alapvetően jó az irány. A következő tabletem egész biztos, hogy ilyesmi lesz, feltéve, ha az MS képes lesz írni rá egy normális Windowst, mert hogy a 8-as nekem nem kell, az hót ziher.
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest