Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
Gubek-Einste #5076 üzenetére
Mrgvolt a kábelcsere de a cat6-ost csak 100-asnak ismeri fel. A régi cat5e-t meg 1000-esnek. Most már végképp nem tudom mi van.
Még az jutott eszembe, hogy patch meg lan meg ethernet kábel van különbség? Nekem melyik kell a router bemenőbe?
[Equip 625418 UTP patch kábel, CAT6, 15m beige | Extreme Digital] ez van -
Đusty
addikt
válasz
Gubek-Einste #5076 üzenetére
Lehet kábelcsere lesz, nem tudom talán 6-7 éves.
-
Đusty
addikt
Mi lehet az oka, hogy ezzel a routerrel, az 500-as net visszamegy 100-ra? Böngészés közben észre se veszem csak letöltésnél. Újraindítás után megint 500 majd egyszer csak ismét 100. Kábelek és semmi sem változott hol ennyi hol annyi, de most meg már nem jön elő az 500 semmikor sem újraindítás, sem reset után. Ez nem tudom miért ennyi, gondolom nem jó így:
most látom ez halott topik, megy máshova.
-
Đusty
addikt
válasz
gabikiraly2 #4726 üzenetére
Nem tudom a konkrét paramétereit de [itt] van néhány féle.
-
Đusty
addikt
Sziasztok!
Javították már azt a hibát, hogy a rákötött nyomtatót hol látja a gép hol nem, lehet már wifis nyomtatóként használni normálisan a routeren keresztül a rákötött nyomtatót?
Vagy a probléma még mindig fenn áll, hogy csak ideig óráig működik? -
Đusty
addikt
És ráadásul nem engedi visszatenni a régi fw-t, sokkal jobb volt mint ez a használhatatlan vacak.
-
Đusty
addikt
Ennél a legújabb gyári fw-nél, (csak most frissítettem, lehet nem kellett volna) hogy lehet beállítani, hogy elmentse a bejelentkezési nevet, jelszót és ne kelljen mindig beírni?
-
Đusty
addikt
válasz
Gubek-Einste #2598 üzenetére
Néhány hónapnál régebbi nem lehet, közben meg itt volt valami elcseszés ahogy olvastam a firmwar-el, úgyhogy igazolva látom, hogy nem szoktam ész nélkül mindíg újabbra frissíteni. Nem hinném, hogy ez megoldja mint írtam de ha nem lesz más majd kipróbálom.
-
Đusty
addikt
Korábban sikeresen telepítettem az usb-re kötött hálózati nyomtatót és működött is, de most nem. Az usb eszköznél azt látom, hogy "letíltva" de én biztos nem tíltottam le és nem is tudom engedélyezni sehol. Van ötletetek, hogy lehet engedélyezni?
-
Đusty
addikt
Nem tudom egyelőre mással próbálni, gépen sem rémlik változás. Elkezdtem csesztetni az msconfig beállításokat, hogy hátha a netért felelős alapcuccokat nem tölti be elég gyorsan de sikeres kék halált okoztam a gépemen és alig tudtam visszahozni az életbe
, nem is tudom konkrétan mit kellene keresni.
-
Đusty
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítságet szeretnék kérni. Eddig mire elindult a windows a net kapcsolat már rég rendelkezésre állt, míg mostanában indulás után arra kell várni, hogy kapcsolódjon, ezt alul a tálca parancsikonján látni is, hogy nincs kapcsolat majd keres és végül felépül. A router folyamatosan be van kapcsolva és eddig ilyen nem volt mire megjött az asztal már megvolt a kapcsolat is.
Nem rémlik semmi, hogy bármit csináltam volna ezzel kapcsolatban.
Valami tanács mi csesződhetett el? -
Đusty
addikt
válasz
lord.lakli #500 üzenetére
Annyival tovább jutottam, hogy a winben a hálózati központnál ki lehet kapcsolni, hogy jelszóvédett legyen a megosztás és valóban megjelent az aicloudban a pc-re kattintva a meghajtó is, csak utána meg onnan nem tudok tovább lépni a mappákra és ott már a megosztás sem működik valamiért.
Az egyik mappánál meg intézőben nézve megjelent egy lakat, az mit jelent, és hogy tudom eltávolítani? Nem sikerül. -
Đusty
addikt
válasz
lord.lakli #498 üzenetére
nem rossz ötlet de szerintem hamár létrehozok egy másik fiókot az elején minimum választani kell, hogy melyikkel akorom, hogy elinduljon a rendszer és akkor majdnem ugyanott vagyok.
-
Đusty
addikt
köszi de ez valóban nem teljesül: "Ennek ugye feltétele,hogy a PC-d legyen jelszóval védve"
Azaz bekapcsolásnál be kell jelentkeznem egy felhasználói fiókba? Ez tényleg nem teljesül mivel itthon nem akarok ilyenekkel vacakolni csak elindul a rendszergazdai fiók jelszó nélkül és kész.
E nélkül esélytelen? Mert akkor hagyom inkább a francba. -
Đusty
addikt
válasz
lord.lakli #485 üzenetére
Nekem pl. olyanok, hogy nem tudom beállítani, hogy távolról interneten keresztül elérjem a gépemet.
A VPN server asus.com? A server VPN menüjében profilt hozzáadva nem tud kapcsolódni, nem tudom miért. Samba server kell vagy nem. Szóval ez az egész beállítás nem megy, az USB-re dugott vincsi rendben van azt elérem. -
Đusty
addikt
Sziasztok!
Az FTP és felhő szolgáltatásnál bejelentkezéshet nem lehet külön jelszót megadni mindig csak a router belépési jelszavát használja?
-
Đusty
addikt
Tegnap én is vettem egy ilyet, ismerkedésnél tartok, fogalmam sincs a beállításairól de a net egyelőre már megy róla
.
Végre lejött egy torrent is rajta nagy nehezen. Ha törlöm a feladatok közül fizikailag nem törli a lemezről azt manuálisan kell nekem utólag? Csak a downloads2 mappán belül tudom használni vincsiként a rákötöttet?
A transgui mihez kell hozzá? Most jönne majd az a beállítás, hogy tabról is lássam a vincsit és el tudjak indítani egy letöltést ennek kicsit félve futok neki még erőt gyűjtök, majd holnap. -
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5 #379 üzenetére
köszönöm
-
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5 #377 üzenetére
köszi de ez nekem kínai, a gyakorlati használatban érdekel csak, letöltés, megosztás, üzembiztonság, szoftver stb.
-
Đusty
addikt
Meg tudná valaki mondani, hogy az antennákon kívül mi a tudásbeli különbség ez és az ASUS RT-N66U között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- TP-LINK routerek
- Ingyenes az Epic Store-ban a Mortal Shell
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest