- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
djpundro2
tag
válasz
djpundro2 #1521 üzenetére
MEGMONDANA VALAKI HOGYAN KELL BEALITANI HOGY AZ zyxel SERVERT FELISMERJE ES LASSAM ?
Mert a masik reuteeren latszik es csak radugtam .az asusnal nem ,van valami bealias ra ?
Különben itt egy bizonyitek ,a szomszedok Wlan ja sem roszabb mind a 2 Meterre a Tv mtöl az Uj Asus .
Bal sarokban a feher reuter elött az asus !
-
válasz
djpundro2 #1521 üzenetére
Tegyél fel rá HGG firmware-t.
-
Sasos
senior tag
válasz
djpundro2 #1509 üzenetére
Megpróbálok válaszolni, ha valamiben tévedek, majd a szakik kijavítanak.
1.: Nem jobb, ha nincs rá szükség. Ez a vas a gyári firmware-el is igen sokat tud, többet is mint ami egy átlag felhasználónak kell. Azonban vannak olyan funkciók, amikre ha szüksége van az emberfiának és a gyári nem tudja, de a CFW igen, akkor érdemes feltenni. Persze olyan is van, aki alapból cseréli a gyárit a bevált CFW-re. Ezt majd eldöntöd magad, szerintem, ha nem hiányzik belőle semmi neked, akkor felesleges.
2.: Igen, a LAN/LAN IP oldalon állíthatod.
3.:Várd meg, míg megjön a router, üzemeld be, teszteld ki, hogy nálad, az adott környezetben mit nyújt wifi terén. Addig kár is további eszközön gondolkozni (szerintem).
4.: Nálam jelenleg nincs bekapcsolva benne a wifi. Mikor megjött akkor gyári beállításokkal teszteltem, úgy is simán dolgozott, de mivel per pillanat nincs használatban nem is szöszöltem vele. Kali kolléga tudni szokta, hogy mit beszél, nyugodtam próbáld ki az ő beállításaival.
-
Sasos
senior tag
válasz
djpundro2 #1507 üzenetére
Most olvastam egy fórumon, próbáld ki, hátha.
Menj a LAN/IPTV fülre. ISP profilnak válaszd a "Manual"-t. Az "internet" melett megjelenő VID-hez add meg a VLAN ID-t és mentsd el. Elvileg igy PPPoE esetén továbbítja a VLANID-t is. Ha elsőre nem menne, akkor beállítás után indítsd újra.
Bár nem gyakori a kérdés, de jelezd vissza, hogy sikeres-e a beavatkozás, mert érdekel. -
-
válasz
djpundro2 #1501 üzenetére
Igen, PPPoE kapcsolat esetén 1492 az alap MTU érték.
Én nem ilyen routert használok, RT-N66U-m van, Tomato firmware-el, és DHCP-s nettel.
Hogy elég erős-e a WiFi, az majd adott helyszínen kiderül, mert minden esetben mások a kliensek, mások a helyi körülmények, így másképpen is teljesít a router.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest