- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #1529 üzenetére
egy Asus RT-N18Urendeltem ,penteken kapom .Hat kivancsi leszek .
Mivel a RT-AC56U nagy csalodast okozott jelerösseg tekinteteben .
Gondoljatok jobb lesz ?
A tulajdonsagoknal ugyanugy 80m2 lakashoz van . -
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #1527 üzenetére
Na most visszaküldöm es milyent rendeljek ?TP-Link TL-WR1043ND ?
-
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #1524 üzenetére
Elnezest a nagybetükert !!!
-
djpundro2
tag
válasz
djpundro2 #1521 üzenetére
MEGMONDANA VALAKI HOGYAN KELL BEALITANI HOGY AZ zyxel SERVERT FELISMERJE ES LASSAM ?
Mert a masik reuteeren latszik es csak radugtam .az asusnal nem ,van valami bealias ra ?
Különben itt egy bizonyitek ,a szomszedok Wlan ja sem roszabb mind a 2 Meterre a Tv mtöl az Uj Asus .
Bal sarokban a feher reuter elött az asus !
-
djpundro2
tag
-
djpundro2
tag
Köszi nagyon a valaszt
Szerdan kapom az Asust az Amazonbol rendeltem es probalom utanna szolok.Habar eggyik helyen olvastam ahol irtak egy bealitasra ,ahol nem kelett ,de meglatom szerdan .MTU/MRU von 1490 itt azt mondta a 1492 helyett beirta es ment . itt lent a link
http://www.dieschmids.at/forum/19-technicolor-thomson/51536-einwahlproblem-asus-rt-n18u-router-in-technicolor-a1-tg588v-modemEgy par kerdesem volna meg .
1- sokkal jobb es mikben ha cunstom Firmwaret rakok ra? Stabilitas ,wlan tavolsag,esetleg valami mas vegett .
2- IP címet (192.168.1.1), atlehet irni hogy 10.0.0.1 öl legyen ?nalam Ausztriaban csak ugy megszokasbol szeretnem.3- RT-AC56U eleg jot rendeltem egy 80m2 lakasba ,12 lakasos ? Van, zyxel serveren MKV filmek ,van Philips BDP9700 Blue ray playerem ,Tv az uj Android 55pus6700,több tablett ,mobil,3 Vu belteri ....Habar elvagyok egy szolgaltatotol is amit kaptam modemes reuterrel ,csak annal a wlan hatotavolsagra muszaj egy repeatert hasznalnom .Nem szeretem a sok minden köztes ezközt az a helyzet .Esetleg TP-linket gondoltam meg a TP-LINK Archer C8 ast ,zavar hogy nincsen nemet vagy magyar menü nala .
4-egy par oldallal elöbb valaki irt egy par bealitast ,ez nalad is ugy van ?Stabilitas vegett alitolag.(#1402) kali válasza Mályki (#1401)
-
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #1498 üzenetére
Most olvasom itt Ausztriaban aalitolag kell a Vlan id allitolag ,RANEZNEL LEGYSZIVES ES HA KELL HOVA LEHET AZT BEIRNI?
VLAN-Tagging - dabei kann man man über ein Netzwerk mehrere virtuelle Netzwerke spannen, wird von A1 FTTH benutzt. Ganz wichtig ist das man die VLAN-ID 2 einstellen kann, sonst funktioniert nichts.
VLAN tagging - ez lehet az egyik span több virtuális hálózatok hálózaton keresztül használják A1 FTTH. Nagyon fontos, hogy meg lehet állítani a VLAN ID 2, különben semmi sem működik.
https://www.a1community.net/t5/Festnetz-Internet/HOWTO-Alternativer-Router-statt-Thomson-TG789vn-f%C3%BCr-FTTH/td-p/161155
-
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #1505 üzenetére
-
djpundro2
tag
Az RT-AC56U Asunal van olyan a wlan nal hogyha valami keszülek ,peldaul Mobil vagy több Sat belteri a lakasban hogy betudod fixre allitani az adott ip-et amit kaptak?
Mert nekem egy amit a szolgaltatotol kapott modem routerben ha rakapcsolodik valami van egy menüpont ahol kerdezi akarom e hogy mindeg ezt az ip szamot kapja meg ?!
-
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #1500 üzenetére
Ertem akkor az nem kell ,csak modemmel egy kombinal .Na most van valami stabilitas vegett
az elözö oldalon (#1402) kali válasza Mályki (#1401 )
Te ugyanazt a bealitast ajanlod ?Vagy esetleg idekitenned a te bealitasod?Az MTU/MRU mindeg 1492?
egy egy 80m2 lakasban eleg erös a wlan lefedettsege?ennek a modelnek ?
-
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #1498 üzenetére
Köszi a valaszt
Ausztriaban pppoe melett minden szolgaltatonak van mas vlan id 2 szamja .es bekell irni ,baris masik reuternal ugy kell .lehet az Asusnal nem kell?
Habar most talatam egy kepet csak masik modelnelel megtalalhato az a menüpont .az RT-A56U nal is van ez?
VAGY LEHETSEGES EN FELREERTETTEM ES CSAK AKKOR KELL A VLAN ID SZAM HA MODEMET IS HELYETTESITENEM?Az MTU/MRU mindeg 1492?
-
djpundro2
tag
Nem kapok senkitöl segitseget ?
Helo mindenkinek .
Mivel sokan hasznaljak en is vettem egy ASUS RT-AC56U .
Mivel nem vagyok szaki szeretnem töletek kikerni a tanacsot.En Ausztriaban hasznalok egy TG588v Technicolor DSL-Typ:ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2)
Ezt a modem routert szeretnem SU ,Single User Mode-ban allitani ,(egyfelhasználós módban ,ezt be is tudom allitani) tehat a Technicolort mind csak Modemkent hasznalnam es az Asus RT-AC56U - kapcsolodna az internethez ,user passt a szolgaltatotol amit kaptam ott beirni.
1-De innen tovabb hogyan? (Annyit tudok hogy pppoe es vlan id 2 )
2-Jo lenne ha valaki küldene tanacsot es kepeket is a bealitasrol ,
3- Amikor mar ez megvolna meg egy optimalis bealitast az Asusnal hogy minden jol menjen (az elözö oldalon (#1402) kali válasza Mályki (#1401)
üzenetére lattam egy keppekkel abrazolt bealitast ,ez lenne a jo es optimalis bealitas ?Privat pm dj.pundro@aon.at
Köszönöm. -
djpundro2
tag
Helo mindenkinek .
Mivel sokan hasznaljak en is vettem egy ASUS RT-AC56U .Mivel nem vagyok szaki szeretnem töletek kikerni a tanacsot.
En Ausztriaban hasznalok egy TG588v Technicolor DSL-Typ:ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2)
Ezt a modem routert szeretnem SU ,Single User Mode-ban allitani ,(egyfelhasználós módban ,ezt be is tudom allitani) tehat a Technicolort mind csak Modemkent hasznalnam es az Asus RT-AC56U - kapcsolodna az internethez ,user passt a szolgaltatotol amit kaptam ott beirni.
1-De innen tovabb hogyan? (Annyit tudok hogy pppoe es vlan id 2 )
2-Jo lenne ha valaki küldene tanacsot es kepeket is a bealitasrol ,
3- Amikor mar ez megvolna meg egy optimalis bealitast az Asusnal hogy minden jol menjen (az elözö oldalon (#1402) kali válasza Mályki (#1401)
üzenetére lattam egy keppekkel abrazolt bealitast ,ez lenne a jo es optimalis bealitas ?Privat pm dj.pundro@aon.at
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videó stream letöltése
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest