Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
@ Gergő_ és Lauda: kösz, akkor privátban érdeklődök.
-
DeFranco
nagyúr
Nekem nem kell lemez. Ha jó a megérzésem, valahonnan le is lehet tölteni .ISO formátumban (de legálisan), amit a megkapott tisztaszoftver licensszel telepíthetek. Sok helyen utalnak erre, ha jól értem, de biztos infót sehol nem találok. A másik lehetőség, hogy nyista letöltés, meg kell rendelni, ahogy a bejegyzésben van.
(A másik pedig az egész intézésének a folyamata, ami nem tiszta, és a bejegyzésben sincs benne - naná, hiszen nem erről szól. Hiába olvastam róla, nem egyértelmű, ezért kérdezek)
-
DeFranco
nagyúr
Esküszöm kerestem rengeteget, de nem találom, hogy hol lehet letölteni a tisztaszoftveres licensz beszerzése után a telepítéshez szükséges ISO-kat. Egyáltalán nem tiszta az egésznek a folyamata. Valaki el tudná magyarázni, vagy tudna linkelni egy step-by-step leírást. A tisztaszoftver.hu-n nem megyek el, de lehet csak én vagyok ilyen retarded. Az MSDNAA meg a másik, amivel assetudommivan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest