Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
A játék tetszett.. a teszt kevésbé.
Nem akarom megsérteni a készítőt, de ha már leírt szöveget olvas, akkor a hangsúlyozásnak nem kellett volna ovodás szinten lenni, és elkerülhetőek lettek volna a a fogalmazásbeli gondok, a ragozási problémák mondaton belül, vagy épp a szoismétlések. A teszt elég rövid lett, nem tul részletes, én elfogultnak éreztem. Furcsa volt a videónál is az ismétlődő jelenet.
Elnézést kérek tényleg a készítőtől.. nem fikázni akarok. Gratulálok a munkájához, csak gondoltam leírom mit gondolok a bemutatóról, hátha a jövőben ezek a (szerintem) hibák javításra kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- X-BOX Series S konzol eladó. Megkímélt állapotú, keveset használt :)
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Ps5 slim digital hibátlan 2026.04.17+1 év Alza jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest