- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod mi a vicces? Leginkább már csak off-topic-okat olvasgatok. Mert ott nincs cicaharc, avagy maximum vicces formában. És több, relevánsabb információt lehet ott összeszedni, mint adott esetben a kapcsolódó szakmaiban.
(#2) Tim82:
Tisztában vagyok a szabállyal - és úgy vélem ez nem is volt ellene. Persze, lehet hirdetésnek venni, hogy rákérdezek egy ócskaság árára, ha nagyon úgy akarja valaki nézni... De, mindegy is, nem ezen akadtam fenn. Meg úgy igazából, ezzel a törpénéssel csordult túl a pohár és idesírtam a fájdalmam.
Köszi szépen a topikot, rákérdezek ott!
Mondjuk, nem tudom hogy lehet feltenni azt a kérdést, hogy " szerintetek mennyit ér? ", hogy valaki ne lássa bele az eladási szándékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Sorozatok
- EAFC 26
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő