Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h33t
csendes tag
Elején tök jó rendszernek tartottam az Origin-t és úgy álltam hozzá végre van a Steam-nek vetélytársa.. De azóta ahogy nézem azért van még Origin mert van BF3
-
nkAAA
aktív tag
Végre EA-éknél is rájöttek, hogy nem ártana akciózni
-
v!ct0y
veterán
Mirrors Edge-re vevő lennék ha mondjuk fele ennyi lenne mint most
-
Zoli133
addikt
Azt hiszem itt a Dead Space 2 ideje.
-
HS 2142
őstag
Nekem úgy rémlik, hogy az egyik korábbi frissítés már magában foglalta a Vietnam fájljait, beírtam a kódot és azután nem töltött semmit, hanem mehetett a móka.
Ettől függetlenül steamen lehet, hogy másképp működik, viszont ha nem zavarja az origin, akkor azzal biztosra lehet menni. -
csaba951
veterán
Ez így, ebben a formában nem megy. Nálad a Steam rendszerben nincs engedélyezve Vietnam, tehát nem fogja letölteni neked. A megoldás az, hogy a BC2-t, és a Vietnamot ezentúl az Origin rendszerben használod.
A Steamen uninstallálod a BC2-t. Az Origin accountodon már ott van a BC2. Belépsz (Origin), és megveszed hozzá a Vietnam-ot. Telepíted mind a kettőt az Origin-ben, majd elindítod a BC2-t. Belépés után megadod a Vietnam aktivációs kódját. Ennyi.
-
h-yle
addikt
David DeMartini, head of EA's Origin:
"The gamemakers work incredibly hard to make this intellectual property, and we're not trying to be Target. We're trying to be Nordstrom. When I say that, I mean good value - we're trying to give you a fair price point, and occasionally there will be things that are on sale you could look for a discount, just don't look for 75 percent off going-out-of-business sales."Biztos arra gondolt, hogy ők 85%-al adják olcsóbban.
Persze abban igazar van, hogy itt magasabb az induló ár, így a végösszeg is magasabb lesz. -
h-yle
addikt
Ennek a tükrében ez azért vicces:
Steam sales "cheapen intellectual property" says EA Origin boss
-
TheSCRiN
csendes tag
Szerintem hozzá tudod adni originhez az alap BC2-t.
De a Vietnam kódot amúgy is a játékban kell megadni és az ea acchoz társítja, az meg a steam-eshez is kell.Ami itt meg éri és nem volt még túlzottan akciózva az a Darkspore, meg az Alice, utóbbihoz még az első rész felújított változatát is adják szerintem.
-
törölt tag
Ha Originen megvenném a BC Vietnam kieget, akkor működne a Steames Bad Company 2 alapjátékal? Vagy ez így nem játszható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest