- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
h33t
csendes tag
Elején tök jó rendszernek tartottam az Origin-t és úgy álltam hozzá végre van a Steam-nek vetélytársa.. De azóta ahogy nézem azért van még Origin mert van BF3
-
nkAAA
aktív tag
Végre EA-éknél is rájöttek, hogy nem ártana akciózni
-
v!ct0y
veterán
Mirrors Edge-re vevő lennék ha mondjuk fele ennyi lenne mint most
-
Zoli133
addikt
Azt hiszem itt a Dead Space 2 ideje.
-
HS 2142
őstag
Nekem úgy rémlik, hogy az egyik korábbi frissítés már magában foglalta a Vietnam fájljait, beírtam a kódot és azután nem töltött semmit, hanem mehetett a móka.
Ettől függetlenül steamen lehet, hogy másképp működik, viszont ha nem zavarja az origin, akkor azzal biztosra lehet menni. -
csaba951
veterán
Ez így, ebben a formában nem megy. Nálad a Steam rendszerben nincs engedélyezve Vietnam, tehát nem fogja letölteni neked. A megoldás az, hogy a BC2-t, és a Vietnamot ezentúl az Origin rendszerben használod.
A Steamen uninstallálod a BC2-t. Az Origin accountodon már ott van a BC2. Belépsz (Origin), és megveszed hozzá a Vietnam-ot. Telepíted mind a kettőt az Origin-ben, majd elindítod a BC2-t. Belépés után megadod a Vietnam aktivációs kódját. Ennyi.
-
h-yle
addikt
David DeMartini, head of EA's Origin:
"The gamemakers work incredibly hard to make this intellectual property, and we're not trying to be Target. We're trying to be Nordstrom. When I say that, I mean good value - we're trying to give you a fair price point, and occasionally there will be things that are on sale you could look for a discount, just don't look for 75 percent off going-out-of-business sales."Biztos arra gondolt, hogy ők 85%-al adják olcsóbban.
Persze abban igazar van, hogy itt magasabb az induló ár, így a végösszeg is magasabb lesz. -
h-yle
addikt
Ennek a tükrében ez azért vicces:
Steam sales "cheapen intellectual property" says EA Origin boss
-
TheSCRiN
csendes tag
Szerintem hozzá tudod adni originhez az alap BC2-t.
De a Vietnam kódot amúgy is a játékban kell megadni és az ea acchoz társítja, az meg a steam-eshez is kell.Ami itt meg éri és nem volt még túlzottan akciózva az a Darkspore, meg az Alice, utóbbihoz még az első rész felújított változatát is adják szerintem.
-
törölt tag
Ha Originen megvenném a BC Vietnam kieget, akkor működne a Steames Bad Company 2 alapjátékal? Vagy ez így nem játszható?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az EA 18 játékot árul óriási, akár 87,5%-os kedvezménnyel saját digitális disztribúciós platformján keresztül.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest