Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Ez elofordul. Ne keseredj el, nem az Arduino lesz a vetkes szerintem
. En is eppen egy 4digites 7 szegmenses kijelzovel zsonglorkodom. MAX7219 ic-vel. Ahhoz is van kesz library. Playground
-
ielektros
senior tag
Hat elobb probald ki az ott talalhato teljes programot. Ott van a linkeden egy teljes kesz "sketch" amit beletudsz tolteni az arduino-ba. Aztan a Sketch-ben levo labakra vezetekezd be a modult. De inkabb forditva.
Vezetekezd ossze, es ird be a progit. Vagy ahogy jol esik
Faradt vagyok.
Ezzel ha megvagy akkor az arduino fejlesztoben talalhato Serial Monitoron fogod latni, hogy mi tortenik. A lekerdezessel majd akkor kezdj el foglalkozni ha egyaltalan mar az latod, hogy mukodik az aramkor.
// Set your own pins with these defines !
#define DS1302_SCLK_PIN 6 // Arduino pin for the Serial Clock
#define DS1302_IO_PIN 7 // Arduino pin for the Data I/O
#define DS1302_CE_PIN 8 // Arduino pin for the Chip EnableA DS1302-hoz is van kesz library de azt nem tudom, hogy melyik verzioval kompatibilis es, hogy mifan terem. Soha nem hasznaltam ezt az IC-t.
-
ielektros
senior tag
Ezzel a library-vel probaltad mar? Bar nem tul fiatal. [link]
En mondjuk inkabb DS1307-el jatszanek. Egyszerubb szerintem es i2c bus-os. Nem 3 wire mint a DS1302.
Azt ertem, hogy mi a celod, csak nem tudom hogyan probaltad eddig es miert nem mukodott.
A Playground-os linken levo peldaval mi a gond vegul is?
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789 #106 üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789 #106 üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
ielektros
senior tag
válasz
DarkByte #104 üzenetére
Nem konteneres a dolog. Rendes sima ingyenes (allamilag dotalt vagy mi a szosz) kinai postaszolgalat. Ez idobe telik. De rendszerint pl nemetorszagba megerkezik 10-14 napon belul. Ha magyarorszagra rendelek akkor olyan 14-20 nap az atlag. Gondolom azert lassu mert minden esetben a legolcsobb fuvarlehetoseget veszi igenybe az orszagok kozotti transzporthoz. DHL-el altalaban ha rendelek akkor 3-4 nap Shenzhen-bol is meg HongKong-bol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest