Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Köszönöm ez szuper!

Valami hasonlóra gondoltam, csak nem tudtam hogy mi alapján kezdjek utána keresgélni. A linked alapján találtam egy másik nagyon részletes leírás ami szintén tökéletes lesz kiindulásnak [Variable PWM output]
Ellenőrzés képpen meg majd ráaggatom a szkópot a kimenetre, hogy tuti azt kapom-e
Igazából amit készítek, az egy arduino vezérelt injektor teszter. Az injektorok vezérlése 10-90%-os kitöltésű PWM jellel történik, beállított időtartamig.(30sec, 1min stb). Az időzítés az ellenőrzés miatt lenne fontos, mivel az injektor áteresztő képességéből(cc/min), frekvenciából+nyitási időből(msec) ki lehet számolni mekkora mennyiséget kellene produkálnia X idő alatt.
-
nyogo83
senior tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Fôként idôzítés, PWM jel generálás ügyében. Röviden a lényeg, hogy változtatható frekvenciájú(800-4000Hz), változtatható kitöltési tényezôvel rendelkezô PWM négyszögjelet szeretnék generálni, megadott idejig.
Az addig stimm, hogy a "beépített" PWM jelet nem használhatom, mert az fix frekvenciájú, a jel generálást még meg is oldanám. Az arduinora még egy TFT panel is van kötve, amin frissiteni kell a megjelenô adatokat. A gond ott kezdôdik, hogy pl az idôtartam mérése abszolút nem pontos, gondolom a képernyô frissités kódja "megnyújtja". A PWM jel generálás kódjának még nem álltam neki, mert valami ténylegesen pontos módszert szeretnék rá találni. Delay, milis stb felejtôs szerintem.
Van valami ötleted? Esetleg a belsô timert közvetlenül elérve próbáljam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Filmgyűjtés
- Android felhasználók OFF topikja
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi