Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Köszi a linket, el tudok így már indulni azt hiszem.
Ha viszont több szenzort szeretnék rákötni majd, akkor hogy adok mindnek tápfeszültséget? Egyszerűen a V+ lábakat mind egy helyre forrasszam rá a panelen, a 3.3V pin-re?
Egyébként szájbarágósan hol magyarázzák el az Arduinoban rejlő lehetőségeket? Eddig csak olyan oldalakat találtam, ahol volt néhány project, de semmi több. -
nyogo83
senior tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Fôként idôzítés, PWM jel generálás ügyében. Röviden a lényeg, hogy változtatható frekvenciájú(800-4000Hz), változtatható kitöltési tényezôvel rendelkezô PWM négyszögjelet szeretnék generálni, megadott idejig.
Az addig stimm, hogy a "beépített" PWM jelet nem használhatom, mert az fix frekvenciájú, a jel generálást még meg is oldanám. Az arduinora még egy TFT panel is van kötve, amin frissiteni kell a megjelenô adatokat. A gond ott kezdôdik, hogy pl az idôtartam mérése abszolút nem pontos, gondolom a képernyô frissités kódja "megnyújtja". A PWM jel generálás kódjának még nem álltam neki, mert valami ténylegesen pontos módszert szeretnék rá találni. Delay, milis stb felejtôs szerintem.
Van valami ötleted? Esetleg a belsô timert közvetlenül elérve próbáljam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-book olvasók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÓRIÁS HP 470 G5 / Intel core i5 / NVIDIA 2gb dedikált / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest