Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon hasonló cipőben járunk.
Nekem is van egy rakat bontott cellám, ami nagyon jól jön mindenféle projektekben, és a szükség jellegétől függően jó azt is tudni, hogy melyik milyen állapotban van.
Én is dolgozom egy ilyen ketyerén, ami talán extra, hogy én töltést is integrálok bele töltőáram méréssel, hogy még automatizálhatóbb legyen a tesztelés. Csak be kelljen pattintani a cellát, és a teszter eltöltögeti-merítgeti, különös tekintettel az önmerülés tesztelésére, és a töltési energia kinyerhető energiához hasonlítására.
A max471-re meg a Hobby Elektronika topikra rajtad keresztül találtam rá, ezekért külön köszönet!
A relével kapcsolatban: Hamlin 712 ezzel megtrükköztél, mert kerestem, és nem találtam. A képről jöttem rá, hogy Hamlin 721
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest