- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Dark Archon #22 üzenetére
Leptetomotorok, ledek.. hany ilyet epitettem filleres arduinora neten letoltheto kodokkal
Oke, mobilalkalmazas nem lenne hozza (de nem megoldhatatlan az sem), de nyilna, csukodna stb.
Az aluminium munkara pedig van cnc-s emberem, 200ezerert olyan nonfig sarkany transformer mintat kapsz szalcsiszolt hatasu feluleten amit akarsz.Siman osszehozhato kevesebb penzbol is ha egy atlag hentesnel tobb kezugyesseged, par szerszamod es nemi idod van. Csak indulj ki abbol hobbi tuningosok miket epitenek, es ott nincs 30 euros fejlesztomernok.
Itt szerintem az otlet az amit eladnak, es az tetszik. Valaki jol mondta elottem, ez egy funkcionalis szobor, ennyi az ara. Lehetne tobb is -
Chaser
legenda
válasz
Dark Archon #22 üzenetére
Ha már 700k-m van egy ilyen házra "csak úgy" alapon az kb okosan' ingyen is lesz
Azért meglepne, ha annyiból nem tudnék legyártatni egyet. Persze kellene időt ráfordítani ami szintén pénz. Ez ennyiért nekem vicc. Akár legyen drágább de adjon valamit ami megéri az árát.
Speciel ismerek egy mérnököt, ha zsebből kéne megoldani őt keresném. Egész biztos 200-ból már meglenne a terv bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest