Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Nme szűntettem meg a guildet. Mivel masszív inaktivítás és elvándorlás volt és érdemi segítségre nem számíthattam szinte sose emiatt, így átléptem az Immortalsba. Delegáltam Fényvadászt, vagy ezüstszemet vezérnek. Arról nem tehetek, hogy olyan
csököttnemtörődöm volt az új vezér, hogy nem delegált új vezetőt mikor ő is kivált. Ha írtok privát üzenetet, akkor továbbirányítalak titeket. Esetleg Soly vagy Aciv nevű usert lehet keresni ha ti is Immortalsba jönnétek. VAgy újraéleszteni a Palinka Traderst, vagy új guildet létrehozni is tudtok. Talán 1 gold az ára. A kis karakteremnek akartam átadni először a vezetést, hogy minden maradjon, csak valamiért nem lehetett offline karakternek invitet küldeni. VAgy nem kaptam meg vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest