Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Elnézést, nem leszúrásnak szántam én is láttam, mi lett a guilddel. Vasárnap még voltunk 3-an, aztán hétfőn már guild nélkül voltam. Korábban azért jelentkeztem, mert azt hittem, gyorsabban fogok haladni és több időt tudok játszani, de nem így lett. Így meg nem vagyok hasznos tagja semmilyen guildnek, úgyhogy majd csapódok ide-oda, ha esemény van. Ha elérem az 50-et és még mindig lesz kedvem játszani, majd jelentkezem valahova, tartalékos sose árt.
Tényleg szerettem a guild nevét. Aki magyar volt, annak egyértelmű volt, hogy magyar guildről van szó, de nem volt hivalkodó, mint a HUN ez meg az guildek. Ráadásul a pálinkát is szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest