Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz
mikromanus #656 üzenetére
Nekem amcsi szerveren van még karim, na azzal nem közös. Béták alatt volt 4 órás CD is, ahhoz képest ez a mostani rendszer egész visszafogott. Szerintem aki emiatt nyavajog, annak csak savanyú a szőlő, mert nem tudja megfizetni.
Egyébként meg képzeljük már el a játékot WC nélkül:
A héten médium házat építek(kicsinek nem jutott hely az elején), 15 pack kő és 5 pack fa kell hozzá. Ennek csak a megmunkálása 20*500=10.000 labor pont. A kitermelése meg egy kicsit több. Ha napi 16 órát megy a gépemen a játék, kapok majdnem 2000 pontot naponta. Ha szombatig nem nyúlok a farmhoz, se a loothoz és nem kraftolok, akár össze is jöhet. Aztán még egy nap, míg felépítem, egy nap a heti adóra és bő kettő hét lett volna az alapanyagok kitermelése. Ha közben elpazarlok némi lp-t mondjuk csomagnyitásra, simán egyhónapos projekt lenne egy házépítés WC nélkül.
Ha karakterenként tartanák nyilván az LP-t, akkor a mostani CD-vel két hét lenne az építés. Ha közben alig csinálgatsz mást. Ezeknél a lehetőségeknél szerintem jobb a mostani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest