Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Az elején a gyorsabb questelés miatt lehet jó egy ksi teamwork. Meg a "hidden" bónuszok se hiszem, hogy a csapattagok száma alapján csökkennének (mennyiségi kill bónusz azonos ellentípusra). Klán egy ideig úgyse lesz, mert az 1 gold. Inkább "party" vagy "raid" lesz a kroai szerintem.
Azt írják minden jó és "early" kezdés lesz EU-ban új szerveren. Én valkószínüleg délután 5 előtt nem leszek. HA megírjátok melyiken indultok és melyiken, akkro oda jövök. Aztán majd a későbbjövők beérik a többieket. Ha összejön a közösebb run. Amúgy mi alapján lehet beazonosítani/megtalálni valakit a szerveren?
ja, itt a Source:
"UPDATE 4:
EU players! Your new server hardware cleared customs a day early! Physical installation in progress, next up is hardware validation. We have also opened a new NA server, Calleil."VAn több infó is, de majd később nézem csak meg. Addig tesztelgetek. Csacsigyártás megvan. Fekete lett a csöppség mert a questtől megőszülök, így kihagytam a második felét.
Esetleg nyomok még gilder tesztet is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- Pánik a memóriapiacon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg nyomok még gilder tesztet is...