Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

nagyúr

válasz Zso2 #462 üzenetére

arty legutolsó hsz-ével nagyban egyetértek

Én nV-s vagyok ugye PC-n, de itt is rengeteget számít a shader processzorok és a cuda magok száma. Mondjuk az én váltásom lórugás volt, 4x szávszél, és 32 magról 192-re, nem kellett kérdezni hogy van-e látható eredmény. Viszont azóta elavult a kártya, és pont a CoD BO2 volt az egyik olyan játék, aminél elfogyott az erő. Szerintem a CPU-nál, hisz elég régóta a minimum alatt van már gyakorlatilag az első Black Ops óta. De én azt már rég OC-ztem, feszt meg nem emelek. Maradt a VGA. És csodálatos módon +100MHz a VRAM-ra, és megszűntek a gondjaim. Addig is ki volt a 40FPS-70FPS, de microshuttering effekt miatt éreztem kb 10-15-nek... Ez a sávszél ilyen kicsi növelésével eltűnt. Márpedig a két konzol közt nem ilyen pici lesz a különbség. Elég lesz egy picit elrontott játék, máris kibukik melyik konzol az erősebb.

fHD meg nem volt, max 720p de az is ritkán. Rettenetes szőrös a két 7-es generációs konzol az én 1280x1024+4x AA beállításaim után.

A design nekem tetszik, nincs bajom a retro-val, azon kívül meg semmi kivetnivaló nincs a stílussal. Illik a jelenlegi szögletes egyszerű formavilágba. A kinect meg nem kamera, szal nem félek tőle. Max a mikrofon, de MS cuccokkal így is televagyok. Pl skype...
    AMD HD7770-et akartam én venni, méltó utódja a GTS450-nek. Elérhető áron játszható friss játékokat kínál. Csak akkor egyrészt maradnom kell a jelenlegi felbontásnál, másrészt úgy is cserélnem kell minden mást is. Nem egy kategória a 7870-nel de tényleg. Azonos RAMbusz mellett a DDR3 és a GDDR5 közti különbséget ismerem, számszerint a GTS450-nél: 22,4/57,7GB/s. Nem kicsi. Innentől hiába az egyébként fasza eSRAM.

Nagyjából friss hír: A PS3-mon freeBSD9 modosítvány fut. Ez tényleg fura ha az AMD linux és Unix driverekhez való hozzáállását nézzük... Bár gondolom ha van benne üzlet ugranak ők is.
    Forrás: [link] [link] [link]

@arty: kössz, majd igyekszek, nehéz lesz az biztos. Star wars Rogue Squadron már megy :DDD

Új hozzászólás Aktív témák