Hirdetés
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDMI topic
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
Akkor szólnak hozzá, ha a google kitalálja, hogy szolgáltatóként akar tovább működni (holott megmondták, hogy nem ez a terv). Bár lehet, hogy a lépés kicsinál pár kisebb szolgáltatót, mert amíg a nagyobbak tartják az ütemet a gúglival, a kisebbek kiesnek, és a helyüket átveszi - az internet nélkül maradt emberek felkarolása és jótékony támogatása érdekében természetesen - a google (mert a nagyobb szolgáltatók egyenlőre minden lehetséges tőkét a jelenlegi hálózataik fenntartására áldoznak). Akkor meg már késő beleszólni
Obamát pedig szerintem nem érdekelné, hogy nem 10 hanem 4 szolgáltató osztja a netet, ha az a 4 megvalósítja a kampányprogramját.
Bár ez utóbbi mondatomon elgondolkozva valószínűleg a kormány támogatná ezen hálózatok kiépítését, ha már egyszer a kampányba benne volt. Meglátjuk. Engem úgyis az érdekel, hogy nekem mikor jön majd optikai kábelen a netem
Szerk.: na jó az "internet nélkül maradt emberek" kicsit erős, de mindenesetre csak egy másik - még életben lévő - szolgáltató ADSLjét használhatnák, az meg utóbbi szolgáltató erőforrásait emésztené amit az optikai hálózatok megszilárdítására fordíthatnának. A lényeg persze ugyanaz lenne: a google menne oda a saját (birtokolt pénztengeréből simán létrehozható) optikai hálózatával, és a helyiek 30-40%-a váltana is. Persze ha Obama nem ad pénzt mindenkinek.
Mind1, úgysem látjuk előre mi indul el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Obamát pedig szerintem nem érdekelné, hogy nem 10 hanem 4 szolgáltató osztja a netet, ha az a 4 megvalósítja a kampányprogramját.